Ревю на Star-Light HAD-100SS

Star-Light HAD-100SS

Star-Light HAD-100SS е декоративен абсорбатор за вграждане, който има впечатляващи способности за всмукване, като това го прави подходящ дори за много просторни кухни. Дизайнът му е изискан и стилен, като той би паснал перфектно във всяка стилно обзаведена кухня.

Star-Light HAD-100SSВиж цената за днес

Функции

Система за рециркулация – чрез нея, абсорбаторът изтегля парата във вътрешността си, като там, тя преминава през допълнителен филтър с активен въглен.

Системата за екстракция – тази система всмуква парата, като частиците се задържат в алуминиеви филтри, с помощта на ефективен двигател, след което неприятните миризми се премахват през димоотвода.

2 алуминиеви филтъра – двата филтъра са много лесни за поддръжка, като същевременно пасват перфектно на модерната визия на абсорбатора. Те могат да се мият, дори в съдомиялна машина.

Виж още: Ревю на Star-Light HAT-260GS | Най-добрите абсорбатори

Дизайн и Характеристики

Дизайнът на абсорбаторът е много модерен. Той е решен в сребрист цвят с трапецовидна форма и механичен контролен дисплей. Размерите на абсорбатора са: 60смх50смх (ШхД) с размер на вентилатора от 150мм.

Star-Light HAD-100SS, работи на базата на двигател, чиято мощност достига до 102,5W. Този двигател е в състояние да развие впечатляваща абсорбционна мощност, като тя може да достигне 536,5 mc/h. Чрез тази мощност, уреда може да покрие площ над 20кв.м. Star-Light HAD-100SS има още едно голямо предимство. Абсорбаторът може да се използва както на външния ауспух, така и на вътрешната рециркулация, ако е прикрепен с добавения филтър от активен въглен. По този начин, той може да се използва без проблеми и в кухни, където няма възможност за инсталиране на външен изход.

Освен много ефективен, този уред е и много енергономичен с гошино потребление на електрическа енергия от 58,6 kWh. Алуминиевият филтър се отстранява много лесно и може да се измие дори в съдомиялна, поради което периодичната му подмяна не е необходима. Също така, максималното му ниво на шум е 57dB, което нарежда абсорбатора на челните места като един от най-тихите на пазара.

В заключение

Нашето заключение е, че Star-Light HAD-100SS е усъвършенстван абсорбатор за вграждане, събрал в себе си едни от най-добрите показатели на всички нива. Той може да се справи отлично дори с най-просторните кухни, без да увеличава сметките ви за електроенергия.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo