Ревю на SINGER TRADITION 2273

SINGER TRADITION 2273

С традиционен, но модерен дизайн, решена в класическа бял цвят, SINGER TRADITION 2273 е проектирана с опростен дизайн, но характеристиките и показват, че е един от най-добрите уреди на пазара.

SINGER TRADITION 2273Виж цената за днес

Виж още: Най-добрите щевни машини

Характеристики

Автоматичната резба за иглата, я прави лесна за нанизване. Същевременно SINGER TRADITION 2273 е много здрава, заради корпуса от сплав, което означава, че ще издържи дългигодини на експоатация. Всъщност, SINGER 2273 разполага с много функции за спестяване на време, за да направи шиенето лесно и забавно.

Добавена функция като „Регулатор дължина и широчина на бода”, може да не звучи много, но изключително много улесняват работата с машината. Често, когато се налага да шиете дупка на копче, например, в 9 от 10 случая ще трябва да направите един и същи бод. Поставяйки бутона в задната част на специалния крак, всеки бод ще бъде абсолютно същия размер като първия.

Шевната машина има 23 функции, като е подходяща за шиене на сновни, декоративни и за еластични материи. Функциите, с които разполага машината са: 5 програми за еластични материи, Прав и зиг-заг тегел, Автоматичен илик, Регулатор дължина и широчина на бода, Система за автоматично вдяване, Регулатор дължина и широчина на бода , Лесен избор на програма, Лесно сваляне и поставяне на крачето, Затяжка, Свободен ръкавен стенд, Удобна дръжка за транспортиране, Вградено чекмедже за аксесоари.

В заключение

Шевна машина SINGER TRADITION 2273 е подходяща за домашна употреба, като благодарение на практичните си размери е много лесна за пренасяне. Множеството и функции и технологии, с които е оборудвана, ще превърнат шиенето в истинско удоволствие.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo