Ревю на Samsung WW90T4540TE/LE

Samsung WW90T4540TE/LE

Ако искате нова пералня машина, която да е ефективна и енергономична, но същевремнно много ефективна при изпирането на вашите дрехи, то ние имаме точния уред за вас. Представяме ви Samsung WW90T4540TE/L с множество модерни функции, голям капацитет на изпиране и висококачествена изработка, тя ще се погрижи дрехите ви да бъдат безупречно чисти, като същевремнно ще запази цветовете и качеството на материите им, дори след многократни изпирания.

Samsung WW90T4540TE/LEВиж цената за днес

Samsung WW90T4540TE/LE Review

Eco Bubble – тази програма работи чрез уникален генератор на балончета. По този начин се произвежда голямо количество пяна, която прониква в дълбочина в тъканите на вашите дрехи, така че да отстрани ефективно дори най-упоритите замърсявания. Тази функция позволява перфектното изпиране на вашите дрехи както при висока, така и при по-ниска температура.

Памук – тази програма е предназначена за изпирането на деликатните памучни дрехи. Вашите дрехи от памук ще бъдат изпрани перфектно, като същевременно мекотата и качеството на фината памучна материя, ще бъдат запазени до максимална степен.

Bubble Soak – вашите дрехи, предварително се накисват в солидно количество пяна, образувано при смесването на перилния препарат и водата във вашата машина, като по този начин, дори най-упоритите петна са гарантирано отстранени!

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Уреда е със скорост на въртене от 1400 об/мин, която в комбинация с множество модерни функции и технологии, ще се погрижи за безупречното премахване дори на най-упоритите петна от вашите дрехи. Пералнята е с предно зареждане и ляво отваряне на люка. Освен това, тя е много тиха при своята работа, така че може да бъде монтирана дори в споделени пространства, без да попречи на спокойствието ви с неприятни шумове по време на своята работа.

Функции и защита

Пералнята машина е оборудвана с някои от най-модерните функции за защита. По този начин вие можете да бъдете спокойни както за перфектното изпиране на вашите дрехи, така и за безопасността по време на нейната работа.

Програми и опции

Samsung WW90T4540TE/L разполага с множество програми, предназначени за изпирането на всеки вид петна и всеки вид материи. От деликатни до вълнени дрехи – вие ще можете да поддържате безупречната чистота и мекота на вашите дрехи, само с едно включване на пералнята машина.

Нашето мнение за продукта

Нова, с иновативен и модерен дизайн и множество изпиращи функции, тази пералня е идеална за тези от вас, които държат на перфектното качество на изпиране на своите дрехи. Пералнята машина ще премахне дори най-упоритите петна от вашите дрехи, като същевременно ще запази мекотата и качеството на техните материи.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo