Ревю на Samsung WW70T4020EE/LE

Samsung WW70T4020EE/LE

Пералня Samsung WW70T4020EE/LE е пералня с товароносимост 7кг и енергийна ефективност в клас A +++. Машината има 12 цикъла на пране и максимална скорост на центрофугиране от 1200 об / мин, която може да се настрои в 3 стъпки. Ако сте домакинство от 3-4 души и искате да не правите компромис с чистотата на вашите дрехи, то този уред може да бъде идеалното решение за вашия дом.

Samsung WW70T4020EE/LEВиж цената за днес

Основни харайтеристики и дизайн

Пералнята Samsung WW70T4020EE / LE е с модерен дизайн, от който се открояват цифровият дисплей и големият прозорец на люка. Люка на барабана има класическата посока на отваряне надясно и щедър диаметър, който позволява лесно зареждане дори на най-обемните дрехи или завивки. Размерите на уреда са 55х60х85см (ДхШхВ), а товароносимостта е 7 кг, като е модел подходящ за домакинства от 3-4 души. Освен това, уреда е много енергономичен, с разходи на вода и ток на годишна база, както следва: 157 kWh ток и 7400л вода. Скоростта на центрофугиране може да се настрои в 3 стъпки между 400 и 1200 оборота в минута, като прането има разумна степен на влага след изпиране и центрофугиране. По отношение на нивото на шума, той има стойност от 54 dB за пране и може да достигне до 74 dB за ценрофугиране при максимална скорост.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Функции и защита

Drum Clean – Функцията DRUM CLEAN е самопочистващ се цикъл, който премахва плесента или замърсяванията, които могат да се натрупат вътре в барабана. Това ще поддържа пералната машина чиста, за да предотврати влошаване и да удължи експлоатационния й живот. Smart Check – Тази функция ви позволява да проверите състоянието на пералната машина с помощта на смартфон. Можете лесно да го намерите, като потърсите „Samsung Smart Washer“.
Защита от деца – функцията за защита от деца, заключва контролните бутони на пералнята машина, така че избраната програма да не може да бъде променена, когато изпиращия цикъл е стартирал.

Програми и опции

Контролният панел съдържа елегантен въртящ се селектор за избор на цикъла на пране и цифров дисплей, рамкиран от 7 бутона за старт/стоп, пауза и различни функции и опции. 12-те цикъла на пране включват както опции за определени тъкани (памук, синтетични, вълнени, деликатни), така и за цветни дрехи или спално бельо. Освен това имате бърза програма с продължителност 15 минути и програма за пара за премахване на 99,9% от бактериите и алергените от дрехите. Сред най-полезните програми са омекотяване, предварително изплакване, отложен старт или блокиране на достъпа на децата до менюто. 

В заключение

В заключение, Samsung WW70T4020EE / LE е пералня с отлична енергийна ефективност и широка гама от изпиращи програми. Големият цифров дисплей, програмата за пара и разширената гаранция за двигателя са други благоприятни аргументи за закупуването на тази пералня от портфолиото на Samsung.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo