Ревю на Samsung RB38T676DSA/EF

Samsung RB38T676DSA/EF

Новият хладилник Samsung RB38T676DSA/EF е продукт, който не се нуждае от подобрение по никакъв начин. Той е един от най-иновативните хладилници, които можете да си купите, и включва много страхотни функции, които ще ви се иска да имат всички хладилници.

Samsung RB38T676DSA/EF

Виж цената за днес

Samsung RB38T676DSA/EF: Характеристики, функции и технологии

Функциите Power Cool и Power Freeze на Samsung са проектирани да охлаждат или замразяват храни по-бързо от други хладилници.

Функцията Power Cool ви позволява да съхранявате храната си при температура под 0°C (32°F). Това запазва вкуса и текстурата на храната, като същевременно намалява риска от развитие на бактерии.

Функцията Power Freeze замразява продуктите бързо, като запазва тяхната свежест за по-дълъг период от време.

Технологията SpaceMax е уникална, която използва пълноценно пространството във вътрешността на хладилника. Тя ви позволява да съхранявате големи количества храна на едно удобно място, така че да можете да използвате цялото налично пространство за хранителни продукти.

Зоната Optimal Fresh+ запазва месото, рибата и другите протеини свежи до 30% по-дълго, отколкото обикновените хладилници, като комбинира контрол на влажността с усъвършенствана охладителна система, която предотвратява разпространението на миризми.

Този хладилник на Samsung е чудесен избор за всеки, който иска да се отърве от стария си хладилник и да премине към нещо по-добро. Той е модел от клас D и изключително тих – нивото на шума е 35 dB.

Нетният обем е 385 литра, така че можете да съхранявате много храна. Широчината е 59,5 см, дълбочината – 65,8 см, а височината му е 203 см.

Освен това е класифицирана като Energy Star, което означава, че използва по-малко енергия от други модели, които са оценени по подобен начин по отношение на капацитета и размера. Това означава по-ниски сметки в края на всеки месец!

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Samsung RB38T676DSA/EF: Мнение за продукта

Хладилникът Samsung RB38T676DSA/EF е чудесен избор за всяко домакинство. Той има голям капацитет за съхранение и може лесно да се персонализира, за да отговаря на вашите нужди. Този модел е снабден с технологията SpaceMax, която позволява повече пространство за съхранение, както и с технологията All-Around Cooling, която гарантира, че температурата се поддържа в целия хладилник. Зоната Optimal Fresh+ поддържа свежестта на плодовете и зеленчуците, а Humidity Fresh+ поддържа оптимално ниво на влажност.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo