Ревю на Samsung RB38T600ESA/EF

Samsung RB38T600ESA/EF

Хладилникът е основен уред за съхранение на храна във всяко едно домакинство. Поради ниските температури в него, храната успява да запази своят свеж вкус за по-дълго време. Смяната на хладилника няма опреден период. Ако вашият хладилник е само на няколко години си заслужава да направите нужният ремонт. Ако обаче е на повече от десет години е добре да закупите нов модерен хладилник, който да ви служи безотказно за много години напред. Доста често покупката на нов модел е неотложна, именно заради това ще ви представим нашето предложение днес – хладилника Samsung RB38T600ESA/EF. Той разполага с огромно пространство за съхранение, както в хладилната, така и във фризерната му част. Налице в уреда са внедрени множество модерни технологии, които гарантирано ще запазят вашите продукти свежи и качествени.

Samsung RB38T600ESA/EF

Виж цената за днес

Samsung RB38T600ESA/EF Review

На пазара можете да намерите голямо разнообразие от модели с различни функции и технологии, които да затруднят вашия избор. Ние подробно ще упоменем функциите на модела, който ви представяме, защото чрез тях, работата с него е много по-добра.

Технологията Digital Inverter – тя представлява двигател с цифров инвертор, който и предлага висока енергийна ефективност. По-този начин вие ще получите по-тиха и изключителна дълготрайна производителност.

Space Max Technology™ – това е подобрена технология за изолация. Стените на вашия хладилник са изключително тънки и същевременно устойчиви, като това ви осигурява по-голямо пространство за съхранение във вътрешността на уреда.

Технологията No Frost – чрез нея, вие получавате охлаждане без влага, скреж или лед. Нейното действие се базира на постоянна циркулация на студен въздух вътре в хладилника. Това осигурява на стените на уреда да не се натрупва скреж и лед. По-този начин, хладилникът няма да се нуждае от размразяване, а продуктите ви ще запазват свежестта си за по-дълго време.

Технически характеристики

Голямата популярност на уредите на Samsung се дължи на отличното им съотношение на технически параметри и разходи. Моделът Samsung RB38T600ESA/EF притежава добър енергиен клас A++ от гама A+++ до D. Това причислява хладилника към моделите с добра енергийна ефективност и енергоикономичност. Капацитетът на обем на този охладителен уред е 385 литра. Това позволява съхранението на големи количества храна в него. Годишната енергийна консумация на уреда достига до 264 kWh. Това сигурно ви спестява много от сметките за електроенергия. С ниските си нива на шум от 35 dB, хладилникът е особенно подходящ за тези от вас, които обичат спокойствието у дома, наслаждавайки се непрестанно на модела. Хладилника е направен от красив сив цвят и притежава специално покритие на име инокс, което предпазва от отпечатъци по-него.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Размери

При избора на хладилник трябва да се има предвид, че размерите трябва не само да позволят устройството да бъде поставено на желаното място, но и да осигурят неговото удобно използване. Хладилникът Samsung RB38T600ESA/EF разполага със следните размери:

 • Ширина 59.5 см
 • Дълбочина 59.5 см
 • Височина 203 см
 • Тегло 71 кг

Хладилник

Хладилникът притежава нетен обем от 273 литра. Във вътрешността му се намират 5 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителени рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества хранителни продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Във него се намират и специални отделения за поставяне на яйца, бутилки, зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 112 литра. Във него има 3 отделения за съхранение на продукти. Капацитетът му на замразяване е 13 кг за 24 часа, което ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти, ще бъдат замразени бързо и качествено.

Функции и технологии

Въвеждането на иновативни технологии и напреднали разработки, разширява наличната функционалност и значително повишава нивото на експлоатационния живот на уреда. Нашият модел притежава следните функционалности:

 • Функция за вътрешно осветление
 • Аларма за вратата
 • Функция за бързо замразяване
 • Функция за бързо охлаждане
 • Технологията Digital Inverter – тя ви осигурява по-ефективна работа с по-малко вибрации и шум, което води до по-бързо охлаждане и поддържане на желаната температура.
 • Технологията No Frost – благодарение на нея, вие ще получите охлаждане без влага и лед. Нейният принцип на работа е циркулиране на студен въздух вътре в хладилника.
 • Технологията All Around Cooling – благодарение на тази технология, продуктите ви ще бъдат добре охладени, където и да се намират в хладилника, защото получават охлаждане от всичките си страни.
 • Технологията Space Max – благодарение на нея, вие ще получите повече пространство за съхранение, защото тя създава допълнителен вътрешен капацитет, без да увеличава външните размери.

Нашето мнение за продукта

Хладилникът Samsung RB38T600ESA/EF е подходящ за тези от вас, които имат желание да получат добър, ефективен и надежден хладилник на една много разумна цена. Моделът е достъпен за широк кръг потребители и приятно съчетава технологии и функции на използване, направен в компактни размери и голям капацитет. Това безсъмнено е един от най-надеждните хладилници, които заслужават вашето внимание.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo