Ревю на Samsung RB36T675ESA/EF

Samsung RB36T675ESA/EF

Има много производители на пазара на домакински уреди, които предлагат наистина много висококачествени, дълготрайни и функционални продукти. Компаниите на пазара са много, но една от най-добрите и доказали се през годините е Samsung. Тя е един ярък пример за производител, който винаги се опитва да подобри и надгради продуктите си, както и да предложи на купувача оригинално решение, което да удовлетвори нуждите му. Днес ще ви представим един специален модел, съчетаващ много качества в едно. Това е хладилника Samsung RB36T675ESA/EF , който успешно предлага ергономичност, стилен дизайн, ефективност, както и оптимален брой полезни функции и технологии за работа.

Samsung RB36T675ESA/EFВиж цената за днес

Samsung RB36T675ESA/EF Review

Хладилника на Samsung отговаря на всички изисквания на Европейския съюз, благодарение на своите модерни технологии, които спомагат за по-ефективната му работа.

Технологията Optimal Fresh + – със нея вие ще получите максимална гъвкавост при съхранението на вашите продукти. Зоната на Optimal Fresh + представлява подвижно чекмеждже, в което се създават две зони с различна температура. Лявата зона е по-студена и е по-добра за поставяне на продукти с кратък срок на годност, а дясната пък е чудесен вариант за съхраняване на плодове и зеленчуци.

Технологията Space Max – тя осигурява висока ефективност, което позволява стените на хладилника да бъдат по-тънки. Така вие ще получите повече място за съхранение вътре, без да се увеличава размера на външната част.

Технологията No Frost – омръзнало ли ви е да губите време и ток за размразяване на хладилника? Технологията No Frost подобрява циркулацията на въздуха, като така успява да постигне постоянна температура, което предотвратява натрупването на лед. По-този начин охлаждащата система ще бъде по-малко натоварена, а нейния живот на употреба ще бъде по-дълъг.

Технически характеристики

Дайте на дома си елегантния и стилен външен вид, който отразява тенденцията към модерното за един изчистен стил. Хладилникът Samsung RB36T675ESA/EF е направен от неръждаем материал в красив сребрист цвят със специално покритие против отпечатъци, наречено инокс. Обема на този охладителен уред е 360 литра. Това ви дава възможността за голямо съхранение на любимите ви млечни, месни и други хранителни продукти. Със високия си енергиен клас А++, вие ще изразходвате минимално количество електроенергия. Годишната енергийна консумация на уреда достига до 260 kWh, което ви дава сигурността за по-ниски сметки за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 35 dB, хладилникът почти не издава звуци. По-този начин вие можете спокойно да говорите с приятел или да си почивате, без да чувате досадното бръмчене. Типът на дисплея е сензорен екран.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Размери

Изборът за размера на хладилника, зависи от начина на живот, броят на хората в къщата, както и от помещенията с които разполагате. Ето и размерите на модела, които ви представяме днес:

 • ширина 59.5 см
 • дълбочина 59.5 см
 • височина 193.5 см
 • тегло 68 кг

Хладилник

Хладилникът има нетен обем от 248 литра. Той разполага със 3 рафта от закалено стъкло във вътрешната си част и 3 допълнителени рафта на вратата. Това от своя страна предоставя на потребителя изключително голям обем за съхранение на любимите ви неща. Във хладилната част се намират и специални отделения за поставяне за яйца, бутилки, както и за зеленчуци и плодове.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 112 литра. Той има налични 3 отделения за съхранение на продуктите. Капацитетът му на замразяване от 13 кг за 24 часа ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти ще бъдат замразени бързо, лесно и качествено.

Функции и технологии

Samsung RB36T675ESA/EF е оборудван с множество технологии, благодарение на които можете да поддържате храната си свежа и нейните хранителни свойства трайни за много по-дълго време. Ето и някои от функциите:

 • Функция за вътрешно осветление
 • Аларма за вратата
 • Функция за контрол на влажността
 • Функция за бързо замразяване
 • Функция за бързо охлаждане
 • Технологията Digital Inverter – той автоматично регулира собствената си скорост, съобразно нуждата от охлаждане. Чрез него вие ще се наслаждавате на много по-малко шум.
 • Технологията No Frost – тя контролира въздуха в уреда и така успява да предотврати замръзването.
 • Технологията All Around Cooling – със нея продуктите ви се охлаждат равномерно от всички страни.
 • Технологията Space Max – със нея вие имате повече място за съхранение, без да се налага да увеличавате външните размери на уреда.
 • Технологията Optimal Fresh+ – със нея вие имате две зони/подвижни чекмеджета/ с различна температура, т.е. поставянето на продуктите в тях, зависи от тяхната трайност.
 • Технологията Humidity Fresh + – със нея ще можете да запазите трайността за по-дълго време на малотрайните храни. Чрез избиране на степентта на влажност, вие ще създадете идеалната среда за съхранението на различни видове храни.

Нашето мнение за продукта

Този хладилник е особенно подходящ за всяко едно домакинство, благодарение на своите иновативни технологии, съчетани с класически елегантен дизайн, добра мощ, бързина и качество. Тези три думи описват най-добре този хладилник. Сгответе любимите ястия на вашето семейство само сега с висококачествени, свежи и пресни хранителни продукти. Всичко гореописано е само една малка част от невероятните качества, които притежава хладилника Samsung RB36T675ESA/EF.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo