Samsung RB33J3830SA/EF - Виж цената

Ревю на Samsung RB33J3830SA/EF

333333333 Ревюта Хладилници
8.8

Рейтинг

Samsung RB33J3830SA/EF 

Хладилник с фризер Samsung RB33J3830SA/EF е със стилен и модерен дизайн в графитено сив цвят. Вратите му са реверсивни, което позволява да се монтират така, че да се отварят в желаната от Вас посока. Този продукт успешно съчетава в себе си стил и практичност. Оборудван с модерен цифров дисплей, диспенсер за вода, както и съвременна технология No Frost, това са само част от предимствата, които Samsung, предлага на своите потребители.

Samsung RB33J3830SA/EF

Виж цената за днес

 Samsung RB33J3830SA/EF Review

Режим „Super Frost” – позволява бързо и ефективно да замразите храната във фризера. Системата стабилно поддържа желаното температурно ниво, вариращо от -32°С до -38°С. Благодарение на тази система, дори по-голямото количество продукти се замразяват бързо и равномерно, като по този начин запазват своето качество. Режимът SuperFrost позволява на продуктите да запазят своите хранителни свойства, цвят и форма. Благодарение на системата SuperFrost, фризерът, както и продуктите не са покрити с лед. Ако броят на бродуктите във фризера е по-малък и не се нуждаят от бързо замразяване, режимът автоматично се изключва.

Система за предупреждение при отворена врата – ако вратата на Вашия хладилник, остане отворена за определено време, се включва защитна система за предупреждение за отворена врата. Най-често тя е изразена чрез светлинен или звуков сигнал.

LED осветление – LED лампите използват по-малко електричество от обикновените крушки за хладилник и светят до края на жизнения цикъл на уреда.

Регулируем термостат – той Ви позволява да регулирате ръчно желаната от Вас температура, която да поддържа хладилника. Поставен е на удобно място, така че да не може температурата да бъде променена, в следствие на случаен допир.

Хладилникът разполага още с 4 броя рафтове от закалено стъкло, 4 поставки на вратата и отделение за зеленчуци/плодове. Също така към него са включени и някои аксесоари: поставка за бутилки, поставка за яйца, тавичка за лед.

Обемът на хладилника е 223 литра, а на фризера е 98 литра. Общият обем е 321л., като този капацитет е напълно достатъчен за да съхранява хранителните продукти на едно средно голямо домакинство. Разходът на енергия на този продукт е едва 280 kWh/год., което го прави изключително енергоспестяващ и е още едно доказателство, че комбинацията от цена – качество, може да бъде успешно постигната.

Нашето мнение за продукта:

Ефективен и просторен, на достъпна цена, новият хладилник с фризер Samsung RB33J3830SA/EF ще Ви осигури най-високо качество на охлаждане и замразяване, така че можете да се насладите на прясна храна в дългосрочен план, без да промянав нейните вкусови качества. Практичният хладилник от марката Samsung е перфектният избор за тези, които търсят нов, просторен, но в същото време практичен хладилник на достъпна цена.

Виж цената за днес

8.8

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 9
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password