Ревю на Samsung RB33J3830SA/EF

Samsung RB33J3830SA/EF 

Хладилник с фризер Samsung RB33J3830SA/EF е идеалният избор, ако искате голям хладилник-фризер, оборудван с най-новите технологии на много добра цена. Дизайнът на този хладилник е много атрактивен, като се откроява с цветния метален графит, пасващ идеално във всеки ъгъл на вашия дом.

Samsung RB33J3830SA/EF

Виж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на уреда е изключително модерен, като е решен в сребрист цвят с LCD дисплей с електронен контрол на докосване, разположен в предната част на устройството. На дисплея се наблюдават 2 температурни зони, които могат да се регулират независимо, замествайки класическите бутони, които стават все по-старомодни. Контролните елементи на уреда съдържат: Температурен дисплей във фризера; Показване на температурата в хладилника; Функция супер замразяване; Ваканционна функция; Предупредителен индикатор за секцията на фризера. Устройството има следните размери: 59.5х66.8х185см (ШхДхВ) и е с тегло от 67.5кг.

Общи технически характеристики

Енергийната ефективност, предлагана от Samsung RB33J3830SA/EF, е много добра, спадащ в клас на енергийна ефективност A +, с годишен разход на енергия от 317 kWh/годишно. Това се дължи и на компресора с интелигентна инверторна функция с уникални изолационни технологии, което прави всичко възможно за намаляване на консумацията на енергия. Корейската технология на инвертора на Samsung включва промяна на скоростта и капацитета на 7-степенния компресор на хладилното устройство според определени параметри. По този начин, когато стартира устройството, процесорът контролира компресора до максимална скорост и капацитет, за да достигне бързо желаната температура. След като тази температура бъде достигната, процесорът заповядва на компресора да намали скоростта си и по този начин капацитета си до минимални стойности, като гарантира, че зададената температура се поддържа. Този модел е оборудван с инверторна технология и е много тих, с много ниско ниво на шум от 39 dB. Бутановият газов охладител R600 навлиза в кондензатора в газообразна форма. Там той се охлажда до постоянно налягане с помощта на вентилатор и алуминиеви лопатки за разсейване на топлината, който пренася топлината на хладилния агент в околната среда, което променя състоянието си от газообразно към течно. Тези презентации на технически данни са полезни и оставяте на вас да закупите качествен продукт, който със сигурност ще допринесе за по-добър начин на живот.

Хладилник

Хладилника е с нетен обем от 230л., които са разпределени между 4 рафта от закалено стъкло и 4 допълнителни рафта на вратата. В долната част на хладилника ще откриете отделение за съхранение на плодове и зеленчуци, което благодарение на контрола на влагата, ще съхрани вашите пресни плодове и зеленчуци свежи за дълъг период от време.

Фирзер

Фризерът е с нетен капацитет на съхранение от 108л., разпределени между 3 отделения за съхранение. Освен това, автоматичната система за размразяване, няма да позволи образуването на лед във фризерното отделение и значително ще улесни почистването и поддръжката на фризера. Капацитетът на замразяване е 13кг за 24ч.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Функции и технологии

Този модел има технология No Frost , с автоматично размразяване на хладилника и No Frost на фризера. Вратата на хладилната зона е снабдена със светещ дозатор за питейна вода вградена във вратата, която предлага допълнително пространство, освобождавайки друг рафт от хладилната зона. Резервоарът за вода с вместимост 4,5 литра е интегриран във вратата. Уредът има ECO LED осветление в хладилното отделение, което предлага по-силна светлина, с по-малко отделена топлина и 7 пъти по-ниска консумация на енергия.

В заключение

Ако искате нов, модерен хладилник с елегантен дизайн и голям капцитет на съхранение, то Samsung RB33J3830SA/EF би бил идеалният избор за вас. С множество отделения, модерни технологии и качество на изработка, този уред ще осигури перфектни температурни условия за охлаждането/замразяването на вашите хранителни продукти, така че те да бъдат свежи със запазени хранителни свойства за дълъг период от време.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo