Ревю на Samsung MG23F301TAS

Samsung MG23F301TAS

 

Обичате ли топла, домашно приготвена храна? Искате ли да се насладите на топло ястие на вашата трапеза за броени минути? Ако отговорът ви е „да”, то вие сте попаднали на правилното място. Днес ще ви представим микровълнова фурна Samsung MG23F301TAS с висока мощност при своята работа и множество функции, тя ще стопли вашите ястия за броени минути, за да можете да им се насладите на домашната трапеза.

Samsung MG23F301TASВиж цената за днес

Samsung MG23F301TAS Review

Готвене с пресни продукти – микровълновата разполага с 20 готови режима на готвене. Благодарение на тези функции, вие можете да приготвите здравословни, домашно приготвени ястия в нея и да кажете „сбогом” на полуготовите храни.

Керамично покритие – във вътрешността си, микровълновата разполага с керамично покритие, което е много лесно за почистване и поддръжка, като същевремнно е изключително устойчиво на надраскване. Освен това, вътрешността на фурната е антибактериална.

Система за тройно разпределение – благодарение на системата за тройно разпределение, топлината в уреда се разпределя равномерно през 3 отвора във вътрешността и. По този начин вашите ястия се топлят и приготвят с равномерно разпределена температура, без опасност от съсредоточаване на микровълните само в определена зона.

Виж още: Най-добрите микровълнови фурни

Дизайн

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Решена в комбинация от черно и сребристо, тя ще пасне перфектно във всяка кухня, независимо от стила на нейното обзавеждане. В предната си част, уреда разполага с контролни бутони, с които можете лесно и бързо да изберете начина на приготвяне на вашите ястия, както и да наблюдавате избраната програма и оставащото време върху модерният дигитален LED дисплей.

Технически характеристики и функции 

Уредът разполага с удобни и практични размери (ШхДхВ) от 275 x 392 x 489 и е с тегло от едва 13кг. Това прави микровълновата подходяща както за големите и просторни кухни, така и за по-малките и по-практични, като със сигурност няма да заема голяма част от наличното пространство във вашата кухня. Капациетът и от 23л., ви позволява да стопляте / готвите, големи количества продукти, достатъчни за нуждите на цялото ви семейство. Микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Функция Грил, Размразяване, 6 нива на мощност. Функцията Грил ви позволява да сготвите пресни продукти за няколко минути във вашата микровълнова. Грилът изпича перфектно пресни плодове, зеленчуци и дори месо, като разпределя равномерно топлината върху ястията и предотвратява възможността от тяхното прегаряне. Освен многофункционална, микровълновата е и много ефективна при своята работа. Мощността на фурната от 800W и на функцията грил от 1200 W, ще ви позволят да приготвите всеки вид ястие бързо, лесно и изключително ефективно.

Нашето мнение за продукта

Нова, мощна при своята работа и с множесвто функции – микровълнова фурна Samsung MG23F301TAS ще ви позволи да приготвяте своите ястия за броени минути. Стоплете любимото си ястие или пригответе свежи продукти само за няколко минути. Насладете се на спокойни семейни вечери около домашната трапеза с вкусна, домашно приготвена и винаги топла храна.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo