Ревю на Samsung HW-Q990B

Samsung HW-Q990B

Светът на аудиотехниката е в постоянно развитие, а потребителите все повече искат да разполагат с качествени звукови системи, които да се впишат идеално в домашната среда. В този контекст, Samsung представя своя нов продукт – Soundbar Samsung HW-Q990B, който обещава да предостави на потребителите изключително аудиоизживяване, съпоставимо с това в киносалон. В това ревю, ще се опитаме да разгледаме най-важните характеристики на този модел.

Samsung HW-Q990B

Виж цената за днес

Samsung HW-Q990B: Характеристики

Дизайн

Soundbar Samsung HW-Q990B е с изчистен и модерен дизайн, който се вписва перфектно във всяка домашна среда. Цветът е черен, който допълва елегантния външен вид на аудиоустройството. Със своите размери от 1232 x 138 x 69.5 мм, той е подходящ за монтаж на стена или поставяне на телевизионна маса. Soundbar Samsung HW-Q990B е със субуфер, който е безжичен, за да не се налага да се провежда кабел между тях. Размерите на субуфера са 220 x 410 x 413 мм, а теглото му е 11.7 кг. Теглото на самия саундбар е 7.7 кг.

Свързаност

Soundbar Samsung HW-Q990B предлага разнообразни възможности за свързване, включително Bluetooth и Wi-Fi връзка. Входните конектори включват 1 оптичен и 2 HDMI, а изходният конектор е 1 HDMI и 1 HDMI ARC.

Консумация на енергия

Soundbar Samsung HW-Q990B е с ниска консумация на енергия, като консумацията на субуфера е 32W, на самия саундбар – 41W, а консумираната енергия в режим готовност е 0.5W.

Samsung HW-Q990B: Функции

Soundbar Samsung HW-Q990B разполага с Dolby Atmos и DTS технологии, които предоставят 3D звук и постигат максимално въздействие върху слуха на потребителя. Технологията Dolby Atmos създава звук, който се движи свободно в пространството, докато DTS позволява на потребителите да се наслаждават на звук, който се движи динамично във всички посоки.

Surround Adaptive Sound Mode

Тази функция автоматично регулира звука, за да съответства на типа на съдържанието, което гледате или слушате. Тя подобрява изживяването от филми и музика, като настройва звука за оптимално качество.

Q-Symphony

Тази функция позволява на саундбара да работи заедно със съвместими Samsung телевизори, за да създаде по-широко и пространствено звуково изживяване. Звукът от телевизора и саундбара се синхронизира, за да създаде по-добро изживяване.

Tap Sound

Тази функция позволява на потребителите да свържат своя смартфон към саундбара и да използват телефона си като дистанционно управление. Просто докоснете телефона си до звуковата система, за да свържете двата устройства и да започнете да слушате музика.

SmartThings App

Тази мобилна апликация ви позволява да контролирате саундбара, заедно с други устройства в дома ви, чрез своя смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да програмирате устройствата си да работят заедно и да създадете персонализирани сцени за удобство и ефективност.

Game Mode Pro

Тази функция оптимизира звука и забавянето на изображението на саундбара , за да осигури по-добро изживяване при игри. Game Mode Pro намалява забавянето на изображението и увеличава контраста, за да ви даде по-ясна и реалистична картина на играта.

Виж още: Най-добрите саундбар системи

Samsung HW-Q990B: Мнение за продукта

В заключение, Soundbar Samsung HW-Q990B е иновативен и мощен продукт, който предоставя на потребителите изключително аудиоизживяване, съпоставимо с това в киносалон. Той е със субуфер, който е безжичен, има мощност от 656W и 11.1 броя канали. Това аудиоустройство разполага с множество функции и технологии, които го правят перфектен избор за всички, които търсят качествен звук и модерен дизайн. Soundbar Samsung HW-Q990B е идеален за хора, които искат да се насладят на неповторимо аудиоизживяване и да потопят в света на любимите си филми, музика и игри.

Виж цената за днес

4.7/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo