Ревю на Samsung DV80TA020TT/LE

Samsung DV80TA020TT/LE

Сушилнята Samsung DV80TA020TT/LE е уред от висок клас. Тя е създадена, за да отговори на нуждите на хората с натоварен начин на живот, които искат прането им да бъде свършено бързо, ефикасно и ефективно.

Samsung DV80TA020TT/LE

Виж цената за днес

Samsung DV80TA020TT/LE: Характеристики, функции и технологии

Бързо сушене: Samsung DV80TA020TT/LE може да изсуши прането ви само за 20 минути. Това означава, че няма да ви се налага да чакате, за да приключите с дрехите, и няма да се притеснявате, че ще се намокрят, докато са още влажни.

Оптимално сушене: Сушилнята също така гарантира, че дрехите ви са напълно сухи след всеки цикъл на пране. Това ви улеснява да разберете кога всичко е готово за съхранение или употреба – и ви позволява да знаете до какво ниво на влажност е достигнало прането ви между отделните пранета.

Предпазване от намачкване: Сушилнята Samsung DV80TA020TT/LE има технология за предотвратяване на намачкването, която помага да запазите дрехите си без бръчки и предотвратява образуването на бръчки. Това означава, че дрехите ви ще изглеждат чудесно, дори ако са били сгънати в продължение на няколко дни, без да бъдат прани.

Функцията Smart Check (Интелигентна проверка) ви позволява да регулирате цикъла на сушене в зависимост от това дали в барабана е останала вода или не. Това помага да се предотврати образуването на бръчки по дрехите ви по време на процеса на сушене.

Samsung DV80TA020TT/LE разполага с термопомпена технология, която ѝ позволява да осигурява много топлина, без да прегрява. Това е чудесно, защото означава, че не трябва да се притеснявате, че ще повредите дрехите си.

Samsung DV80TA020TT/LE е страхотна сушилня. Тя е лесна за използване, с автоматични сензори, които разпознават вида на тъканта и нивото на водата и ви водят през цикъла на сушене. Освен това има дизайн с реверсивна врата, така че можете да избирате от коя страна да се отваря.

Сушилнята Samsung DV80TA020TT/LE има много страхотни функции, но любимата ни е настройката за предотвратяване на бръчки (Wrinkle Prevent). Тази настройка ще ви помогне да предотвратите намачкването на дрехите си, като ги предпази от прекалено близко допиране. Когато тази настройка е включена, тя също така ще изсуши дрехите ви по-бързо, за да можете да ги извадите от сушилнята по-рано!

Тя не само изглежда страхотно, но има и иновативна система за филтриране 2 в 1, която улеснява поддръжката. Двуслойният мрежест филтър премахва необходимостта от отделен филтър за топлообменника, което улеснява поддръжката. Две аларми също така ще ви напомнят, когато филтърът и топлообменникът се нуждаят от почистване.

Виж още: Най-добрите сушилни

Samsung DV80TA020TT/LE: Мнение за продукта

Сушилнята Samsung DV80TA020TT/LE е страхотна сушилня. Тя е лесна за използване и се справя добре със сушенето на дрехите. Единственият недостатък е, че не суши толкова бързо, колкото някои други сушилни, които сме виждали, но все пак работи добре.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo