Ревю на Saeco Xelsis Suprema SM8885/00

Saeco Xelsis Suprema SM8885/00

Ако търсите кафемашина от най-висок клас, която може да приготвя еспресо напитки, тогава си струва да разгледате Saeco Xelsis Suprema SM8885/00. Тук, в review-bg.com, ние внимателно тествахме този модел и сме развълнувани да споделим с вас нашите открития.

Saeco Xelsis Suprema SM8885/00

Виж цената за днес

Saeco Xelsis Suprema SM8885/00: Характеристики, функции и технологии

Кафемашината Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 е оборудвана с 15 бара налягане за максимално извличане на аромата от кафените зърна. Кафемашината може да приготвя 22 различни кафе специалитета, от еспресо до капучино, само с едно натискане на бутон.

Машината позволява да се съхраняват до 8 потребителски профила, което позволява на потребителите да персонализират своето изживяване с кафе. Suprema SM8885/00 е оборудвана и с иновативния интерфейс Coffee Maestro, който позволява на потребителите да персонализират своето изживяване с кафе само с едно натискане на бутон.

Разполага и с технологията BeanMaestro, която позволява на потребителите да избират кафе на зърна, което искат да използват, както и размера на смилане и времето за екстракция. Машината разполага и с функцията LatteDuo, която позволява на потребителите да приготвят две латета едновременно с едно натискане на бутон.

Suprema SM8885/00 разполага и с керамична мелница, която е по-тиха и по-издръжлива от традиционните метални мелници. Машината е оборудвана с филтър Aqua Clean, който може да филтрира до 5000 чаши кафе, без да е необходимо отстраняване на котлен камък.

Кафемашината Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 предлага Coffee Equalizer Touch+ – интуитивна и лесна за използване функция, която ви дава възможност да персонализирате кафето си според личния си вкус. Coffee Equalizer Touch+ ви позволява да регулирате силата, температурата, крема, аромата и тялото на кафето. Тя също така ви позволява да запаметите до 7 настройки на кафето, така че да можете да се наслаждавате на перфектната чаша кафе всеки път.

Осигурява до 12 различни интензитета на кафето, от светло до тъмно, за да задоволи всеки вкус. Може да произвежда от 1 до 8 чаши кафе едновременно, което я прави идеална за малки или големи събирания.

Кафемашината също така ви позволява да регулирате количеството мляко според предпочитанията си – от само една струйка до пълна чаша. Има регулируема консистенция на пяната, така че можете да получите перфектния крем за вашето капучино или лате.

Също така има и регулируема температура на екстракция, така че всеки път да получавате най-добрия аромат от кафените зърна. Кафемашината има и регулируем ред на дозиране на млякото, така че да получите най-добрата млечна пяна за вашето капучино или лате. Разполага и с функцията Extrashot, която ви позволява да получите допълнителна доза еспресо с натискането на един бутон.

Кафемашината разполага със система за автоматично разпенване, която премахва всички догадки при приготвянето на перфектното капучино или лате. Регулируемата система за разпенване на мляко позволява да се получи широка гама от текстури на пяната – от гъста и кремообразна до лека и въздушна.

Saeco Xelsis Suprema разполага и с вградена Wi-Fi връзка, която позволява на потребителите да персонализират настройките на напитките си в най-малките детайли. С помощта на приложението My Coffee потребителите могат да програмират любимите си напитки и да се насладят на индивидуално изживяване.

Кафемашината е оборудвана и с индикаторна светлина, която ви уведомява кога машината е готова за употреба. Тя мига в зелено, когато машината е готова, и в червено, когато трябва да се напълни отново.

Кафемашината Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 е снабдена и с регулируема дюза за кафе, която позволява на потребителите да регулират височината на дюзата, за да се адаптират към различни размери чаши и чаши. Това гарантира, че кафето се излива в чашата или чашата, без да се разлива.

Виж още: Най-добрите еспресо машини

Saeco Xelsis Suprema SM8885/00: Мнение за продукта

Като цяло Saeco Xelsis Suprema SM8885/00 е отлична кафемашина, която със сигурност ще ви достави удоволствие. Със своя елегантен дизайн, интуитивен потребителски интерфейс и превъзходна мощност за приготвяне на кафе, тази машина със сигурност ще ви превърне в бариста за нула време. Горещо я препоръчваме на всички любители на кафето, които търсят първокласна машина.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo