Ревю на Rowenta RR7447WH

Rowenta RR7447WH

Чистотата е от съществено значение в дома на всеки, но има значение и времето, което се губи за ежедневно почистване, особено когато имате домашен любимец в дома си. Поради тези съображения, ние искаме да имаме роботизирана прахосмукачка с висока мощност на засмукване и на достъпна цена. ROWENTA Explorer Allergy Serie 60 RR7447WH е точният избор за всеки от вас, който не прави компромис с качеството на почистване на дома. Този немски мултифункционален модел е подходящ за използване в 4 смукателни функции на всички видове повърхности, от обикновени зони до трудно достъпни области.

Rowenta RR7447WHВиж цената за днес

Основни характеристики

За да може да се движи в труднодостъпни зони, робот-прахосмукачката трябва да е възможно най-малка. Поради тази причина устройството има следните размери: 32.5х32.5х6см (ДхШхВ) и тегло 3,45 Kg. Този робот може да се използва ежедневно или веднъж на всеки два дни, като през това време можете да правите други дейности у дома и необходимостта от използване на класическа прахосмукачка е значително намалена. Благодарение на различните си смукателни функции,  робот-прахосмукачката с 3 мощни стъпки изсмуква праха в режим  ECO  на много гладки повърхности, с максимално време на засмукване от 90 минути; в стандартен  режим изсмуква праха дори от фугите между плочките, с максимално време на засмукване от 70 минути и в режим  Boost (интензивно), ефективно засмуква прах от повърхности, покрити с килими, с максимално време на засмукване от 60 минути. 

С 3-те усъвършенствани инфрачервени сензора, уреда автоматично засича мебели или предмети, които да избягва за безупречно почистване. Този робот може да бъде насрочен да почиства ежеседмично, така че можете да планирате следващата почистваща сесия, седмица по-рано, с възможност за настройване на почистващата сесия по различно време всеки ден. Уреда разполага с множество различни функции като: Индикаторна светлина, Wi-Fi, Подвижен воден резервоар, Автоматично презареждане, Сензор против падане, Сензор против сблъскване, Жироскоп, Сензор – радар и Подвижни части.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

Освен много ефективна при почистване, уреда разполага и с перфектни технически спецификации. С мощност от 27 W, тя има смукателна сила, достатъчна, за да отстрани дори най-фините прахови частици. Освен това, автономията на акумулатора е до 90мин, като това гарантира почистването на помещение от около 70кв.м. без нуждата от презареждане на робота. Ниските нива на шум от 65Db, ви позволяват да използвате прахосмукачката по всяко време, без тя да ви смущава с неприятни шумове при своята работа.

Заключение 

Модерен, функционален и бюджетен – това е новият робот-прахосмукачка ROWENTA Explorer Allergy Serie 60 RR7447WH. С множеството си функции и силна смукателна способност, уреда ще острани дори най-фините прахови частици от всеки тип подови настилки, като ще улесни максимално поддръжката на чистотата във вашия дом.

Виж цената за днес

5/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo