Roidmi Robot EVE Plus - Виж цената

Ревю на Roidmi Robot EVE Plus

Прахосмукачки Ревюта

Roidmi Robot EVE Plus

Ако следвате съвременните тенденции на роботизираните прахосмукачки, със сигурност сте забелязали, че много производители започват да предлагат по-голяма, вместо класическа станция за зареждане, която съдържа торба за отпадъци. Roidmi Eve Plus също принадлежи към тази категория. Получавате го заедно с базовата станция, която се използва за автоматично изхвърляне на отпадъци от контейнера на прахосмукачката в торба към многофункционалната станция за зареждане. Благодарение на това, не е нужно ръчно да изваждате контейнера за отпадъци от прахосмукачката. Благодарение на капацитета на контейнера до 3 литра няма да се налага да го сменяте често.

Roidmi Robot EVE PlusВиж цената за днес

Основни характеристики

Този великолепен робот, монтира 850W безчетков мотор при 2700 Pa и има специална филтрираща система, която разделя мръсния въздух от чистия, което му позволява да изсмуква както видими неща (трохи, косми, животински косми), така и малки и невидими частици. С удобните си размери от 35х35х9.8см (ДхШхВ), той е лесно проходим, като ще почисти ефективно дори под дивани, легла и други мебели. Модерният му дизайн в бял цвят, ще ви позволи да съхранявате робота, дори в открити помещения. Роботът-прахосмукачка, предлага сухо, мокро или дори почистване с измиване на всички видове повърхности – паркет, теракот и дори килими.

Уредът е оборудван с 30 сензора, за да прецени по-добре как да се придвижва във всяка стая. Също така, има система LIDAR (лазерно засичане на изображения), която позволява на уреда да сканира стаята. Освен това сензорът LDS от XNUMX-то поколение бързо, картографира къщата (използвайки алгоритъм SLAM) с 40% по-добра точност от предишната серия. Характеристиките на този Roidmi остават наистина прости и интуитивни, така че са подходящи и за използване от тези, които не дъвчат много технологиите.

След като инсталирате на вашия смартфон специалното приложение “Xiaomi Home” и след като го сдвоите с робота, просто започнете първото почистване на къщата, по този начин роботът автоматично ще извърши картографиране директно в приложението и оттам можете след това решете какво да правите: Задайте време за почистване, зонирайте, изберете помещения, където предпочитате никога да не почиствате, вмъкнете стени в новосъздадената карта, променете картата. Като допълнение към всичко това можем да управлявате Roidmi и от разстояние, така че например можете да включите робота, докато пазарувате, например!

Технически спецификации

Този великолепен робот, работи с 850W безчетков мотор при 2700Pa и има специална филтрираща система, която разделя мръсния въздух от чистия, което му позволява да изсмуква както видими неща (трохи, косми, животинска козина), така и малки и невидими прахови частици. La батерията е 5200 mAh и ви позволява да почиствате дори големи площи, до 250 квадратни метра, като има автономна мощност над 2ч. Резервоарът има вместимост 250 мл за вода и побира до 300 мл мръсотия, преди да се наложи да се почисти. Водата вътре в резервоара винаги остава чиста, защото поддържа влажността на мопа, така че да почиства пода оптимално, но да не го оставя прекалено мокър, така че след няколко секунди вече да е сух. Всъщност,поради тази причина уреда може да се използва и на деликатни повърхности като дървен паркет.

Заключение 

Нов, модерен с множество функции, Roidmi Robot EVE Plus ще се погрижи за ефективното почистване на вашия дом. Множеството функции и възможността за измиване на пода, гарахтират блестяща чистота и безброй спестени часове от домакинска работа.

Виж цената за днес

Lost Password