Ревю на Roidmi Robot EVE Plus

Roidmi Robot EVE Plus

Ако следвате съвременните тенденции на роботизираните прахосмукачки, със сигурност сте забелязали, че много производители започват да предлагат по-голяма, вместо класическа станция за зареждане, която съдържа торба за отпадъци. Roidmi Eve Plus също принадлежи към тази категория. Получавате го заедно с базовата станция, която се използва за автоматично изхвърляне на отпадъци от контейнера на прахосмукачката в торба към многофункционалната станция за зареждане. Благодарение на това, не е нужно ръчно да изваждате контейнера за отпадъци от прахосмукачката. Благодарение на капацитета на контейнера до 3 литра няма да се налага да го сменяте често.

Roidmi Robot EVE PlusВиж цената за днес

Основни характеристики

Този великолепен робот, монтира 850W безчетков мотор при 2700 Pa и има специална филтрираща система, която разделя мръсния въздух от чистия, което му позволява да изсмуква както видими неща (трохи, косми, животински косми), така и малки и невидими частици. С удобните си размери от 35х35х9.8см (ДхШхВ), той е лесно проходим, като ще почисти ефективно дори под дивани, легла и други мебели. Модерният му дизайн в бял цвят, ще ви позволи да съхранявате робота, дори в открити помещения. Роботът-прахосмукачка, предлага сухо, мокро или дори почистване с измиване на всички видове повърхности – паркет, теракот и дори килими.

Уредът е оборудван с 30 сензора, за да прецени по-добре как да се придвижва във всяка стая. Също така, има система LIDAR (лазерно засичане на изображения), която позволява на уреда да сканира стаята. Освен това сензорът LDS от XNUMX-то поколение бързо, картографира къщата (използвайки алгоритъм SLAM) с 40% по-добра точност от предишната серия. Характеристиките на този Roidmi остават наистина прости и интуитивни, така че са подходящи и за използване от тези, които не дъвчат много технологиите.

След като инсталирате на вашия смартфон специалното приложение “Xiaomi Home” и след като го сдвоите с робота, просто започнете първото почистване на къщата, по този начин роботът автоматично ще извърши картографиране директно в приложението и оттам можете след това решете какво да правите: Задайте време за почистване, зонирайте, изберете помещения, където предпочитате никога да не почиствате, вмъкнете стени в новосъздадената карта, променете картата. Като допълнение към всичко това можем да управлявате Roidmi и от разстояние, така че например можете да включите робота, докато пазарувате, например!

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Технически спецификации

Този великолепен робот, работи с 850W безчетков мотор при 2700Pa и има специална филтрираща система, която разделя мръсния въздух от чистия, което му позволява да изсмуква както видими неща (трохи, косми, животинска козина), така и малки и невидими прахови частици. La батерията е 5200 mAh и ви позволява да почиствате дори големи площи, до 250 квадратни метра, като има автономна мощност над 2ч. Резервоарът има вместимост 250 мл за вода и побира до 300 мл мръсотия, преди да се наложи да се почисти. Водата вътре в резервоара винаги остава чиста, защото поддържа влажността на мопа, така че да почиства пода оптимално, но да не го оставя прекалено мокър, така че след няколко секунди вече да е сух. Всъщност,поради тази причина уреда може да се използва и на деликатни повърхности като дървен паркет.

Заключение 

Нов, модерен с множество функции, Roidmi Robot EVE Plus ще се погрижи за ефективното почистване на вашия дом. Множеството функции и възможността за измиване на пода, гарахтират блестяща чистота и безброй спестени часове от домакинска работа.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo