Ревю на Roborock H7

Roborock H7

Roborock H7 е една от най-новите вертикални безжични прахосмукачки на пазара, която се отличава с висока ефективност и удобство при употреба. Тя е снабдена с мощен мотор, който осигурява високо ниво на почистване както на твърди, така и на меки повърхности.

Roborock H7

Виж цената за днес

Roborock H7: Характеристики, функции и технологии

Roborock H7 разполага с три режима на почистване, които позволяват на потребителя да избере най-подходящия за неговите нужди. Първият режим е Eco, който осигурява по-ниска мощност на прахосмукачката и по-дълга автономия от 90 минути. Вторият режим е нормален режим, който осигурява средна мощност на прахосмукачката и автономия от 45 минути. Третият режим е максимален режим, който осигурява максимална мощност на прахосмукачката и автономия от 8 минути.

Roborock H7 има мощност от 480W, която е достатъчна за почистване на най-трудно достъпните места в дома. Контейнерът за прах има капацитет от 500 мл, което е достатъчно за почистване на по-големи зони без да е необходимо често изхвърляне на праха.

Свалящите се филтри на Roborock H7 позволяват на потребителя да лесно почиства и поддържа прахосмукачката. Екранът OLED предоставя допълнителна информация за режима на почистване, автономията на батерията и други полезни данни.

Roborock H7 работи с Li-Po батерия, която осигурява автономия от 90 минути в режим Eco и време за зареждане от 2.5 часа. Това я прави удобна за използване по всяко време на деня, без да се налага да я зареждате постоянно.

Roborock H7 разполага с мощен многослоен ротор, който генерира изключително засмукване. Това позволява на прахосмукачката да издърпва мръсотията от килими, легла, столчета за кола и други повърхности, които са трудни да се почистят.

Важно е да се отбележи, че H7 поддържа постоянно засмукване през цялото време на почистване, дори когато батерията е почти разредена. Това гарантира, че прахосмукачката ще продължи да работи ефективно, без да загубва мощността си по време на почистване.

Поради своето леко тегло от само 1,46 кг (3,2 фунта), Roborock H7 може лесно да се повдига и пренася за почистване на високите области, като например горните рафтове на шкафовете. Това я прави удобна за транспортиране в къщата и извън нея, например за почистване на колата.

Roborock H7 е подходящ за почистване на различни настилки, включително килими, твърди повърхности и други различни повърхности. Тя разполага с миещ се филтър, който може да се почиства и изплаква за да се поддържа чист. С дълбочина от 284 мм, ширина от 111 мм и височина от 231 мм, Roborock H7 е компактен и лесен за съхранение. Теглото на прахосмукачката е само 1.5 kg, което я прави лесна за пренасяне по време на почистване.

Техническите характеристики на прахосмукачката включват мощност от 480 W, мощност на почистването от 160 W и захранващо напрежение от 22 V. Автономията на акумулатора е до 90 минути, като нивото на шум е около 75 dB. Капацитетът на контейнера за прах е 500 мл, което е достатъчно за почистване на големи зони без да е необходимо често изхвърляне на праха. Roborock H7 разполага с HEPA филтър, който е ефективен при задържане на много по-малки частици от стандартните филтри.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Roborock H7: Мнение за продукта

Roborock H7 е идеалната прахосмукачка за всеки, който търси ефективен начин за почистване на дома. Това е мощна, безжична вертикална прахосмукачка, която може да се използва за почистване на различни повърхности и подове. Благодарение на своята висококачествена технология, Roborock H7 е в състояние да изчисти дори най-мръсните места в дома ви. Ако търсите надежден начин за почистване на дома си, тогава прахосмукачката Roborock H7 е отличен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo