Ревю на Сешоар Remington AC9096

Remington AC9096

Ако сте от дамите, които не правят компромис с визията си и искате да изглеждате зашеметяващо във всеки момент от вашето ежедневие, то вие сте на правилното място! Сешоар Remington AC9096 с множество функции и изключителна мощност при своята работа, ще се погрижи за перфектната визия на вашата коса!

Remington AC9096Виж цената за днес

Remington AC9096 Review

Сешоар Silk – благодарение на изключителните сешоари от гамата Silk, които разполагат с множество аксесоари, вие ще оформите и стилизирате косата си бързо и лесно. Съберете всички погледи около себе си с визия като от скъп фризьорски салон, с помощта на този нов продукт!

6 настройки – благодарение на 6-те различни настройки на скороста и температурата на вашия нов сешоар, вие можете да се погрижите за прическата си точно с интензивността, с която желаете. Независимо дали искате суха коса за броени минути след баня или имате нужда от лека стилизация, този уред ще ви предостави възможността за всичко това.

Йонизация – благодарение на йоните, които излъчва сешоара, няма опасност вашата коса да бъде увредена, дори при ежедневно третиране със сешоара. Отрицателните йони предпазват косъма от топлия въздушен поток и косата ви остава мека и блестяща.

Студен въздух – перфектна функция както за летните горещини, така и за тези от вас, които предпочитат да изсушават косата си с по-ниска температура.

Дифузер – благорение на дифузера, който върви в комплект със сешоара вие можете да стилизирате косата си на нежни и плавни вълни бързо и лесно. Подарете си модерна, стилна визия във всеки момент от вашето ежедневие, без да отделяте часове пред огледалото или да харчите солидна сума пари във фризьорския салон.

Виж още: Най-добрите сешоари

Дизайн

Уреда е с модерен дизайн. Решен в червен цвят, той ще се превърне в перфектен козметичен аксесоар за всяка дама. Копчетата, регулиращи силата на издухване и температурата на въздушния поток, поставени на дръжката на уреда, го правят изключително лесен и удобен за употреба.

Характеристики

Сешоарът разполага с 2 скорости на струята на изходния въздух. По-силната е предназначена за мокра коса, а по-слабата за леко подсушаване на влажна коса. Възможността за избор между 3 нива на температура е изключително улесняваща за тези от вас, които предпочитат да избягват високотоплинна обработка на своята коса. Освен това, сешоарът разполага с няколко модерни функции – Йонизация, Студен въздух, Бутон Турбо, Държач за окачване. Мощността му от 2400W, гарантира неговата високо ефективна работа. Керамичното му покрития в комбинация с отрицателните йони, се грижат за мекотата и блясъка на вашата коса!

Нашето мнение за продукта

Права или къдрава? Изсушаване или леко стилизиране? Независимо каква прическа предпочитате и от какво се нуждае вашата коса, новият Сешоар Remington AC9096 е тук, за да ви го даде! Събирайте всички погледи върху вас с визия като от фризьорски салон – и всичко това постигнато в домашни условия – бързо и напълно безплатно!

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo