Ревю на Philips HR1888/70

Philips HR1888/70

Сокоизстиквачка за плодове и зеленчуци Philips HR1888/70 е мощен и удобен кухненски уред, предназначен за бързо и лесно приготвяне на свежи сокове от разнообразни плодове и зеленчуци. Този модел на Philips предлага иновативен дизайн и високо качество на изработка, което гарантира дългогодишна употреба и отлични резултати при сокоизстискване. Във това ревю ще разгледаме основните характеристики на уреда, както и предимствата и недостатъците му, за да можем да направим обективна оценка на продукта.

Philips HR1888/70

Виж цената за днес

Philips HR1888/70: Характеристики

Студено пресованата сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Philips HR1888/70 е мощен уред с 150 W, който ви позволява да приготвите свежи и здравословни сокове бързо и лесно. Уредът има капацитет на съда от 1 литър и контейнер за пулпа с обем от 0.75 литра. Отворът за зареждане е с диаметър от 70 мм, което улеснява подаването на плодове и зеленчуци без предварително нарязване.

Сред ключовите характеристики на сокоизстисквачката са системата за съхранение на кабела, възможността за измиване на разглобяемите части в съдомиялна машина, студеното пресоване и системата против капене. В пакета са включени съд, книга с рецепти и самата сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци. Цветът на уреда е златист и черен.

Сокоизстисквачката има една степен на скорост и размерите й са следните: дължина 361.7 мм, ширина 136.5 мм, височина 360.9 мм, диаметър на тръбичката 70 мм и дължина на кабела 1.05 м. Теглото на уреда е 4.4 кг.

С Philips HR1888/70 можете да получите вашата дневна доза хранителни вещества само за 1 минута. За да ви помогне с това, можете да изтеглите безплатното приложение Philips Healthy Drinks, което предлага вкусни рецепти за сок. Уредът е подходящ за изстискване на различни видове плодове, включително нар.

Сокоизстисквачката освобождава хранителните качества от плодовете и зеленчуците с до 80% изцеждане. Тя е идеална за листни зеленчуци, благодарение на своята бавна технология на сокоизстискване. Уредът разполага с технология QuickClean, която включва лесна за почистване микро цедка. Широкият отвор на 70 мм фуния за подаване позволява лесно и удобно зареждане на плодове и зеленчуци.

Philips HR1888/70: Мнение за продукта

В заключение, Philips Viva Collection HR1888/70 е отличен избор за всеки, който иска да се наслади на здравословни и вкусни сокове, приготвени в домашни условия. Уредът се отличава с мощността си, лесната употреба и почистване, както и високото качество на изработка, което гарантира дълготрайност и устойчивост при употреба. Въпреки някои недостатъци, като по-високата цена, считаме, че той представлява добра инвестиция за здравето и благополучието на потребителите.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo