Ревю на Philips HD3037/70

Philips HD3037/70

Multicooker Philips HD3037/70 е нов, модерен мултикукър, който благодарение на множеството си програми, функции и висока мощност при своята работа ще приготви всяко желано от вас ястие при оптимално добри условия. Големият му капацитет на обем ще ви позволи да приготвите количества достатъчни за нуждите на цялото ви семейство, а за вас ще остане само насладата от вкусно приготвената храна.

Philips HD3037/70Виж цената за днес

Функции

12 програми – благодарение на множеството програми, които можете да зададете предварително, вие можете да приготвите всяко желано ястие – бързо, лесно и удобно.

REHEAT – можете да затоплите всеки вид ястие за броени минути, само с едно натискане на бутона „REHEAT”.

KEEP WARM – тази функция, продължава да поддържа храната топла, дълго време след нейното приготвяне.

Предварително настроен хронометър, лесен за програмиране 24 часа – благодарение на тази функция, вие можете да имате винаги вкусна и топла храна в рамките на 24ч.

Функция за запазване на храната –тази функция, поддържа храната топла и свежа за период от 24 часа, след като уред е приключил своята работа.

Виж още: Ревю на Crock-Pot SCCPRC507B-050

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на уреда е модерен и изчистен. Решен в комбинация от бяло и инокс, перфектно допълнен от дигитален дисплей и котролни бутони в предната част на уреда, той би паснал във всяка стилно и модерно обзаведена кухня.

С мощност от 980W, 12 програми и голям капацитет от 5л, мултикукър Philips HD3037/70 ще приготви всяко желано от вас ястие – бързо, лесно и удобно. От друга страна, големият капацитет гарантира че ще можете да приготвите наведнъж храна, достатъчна за нуждите на цялото ви семейство. Функциите Таймер и Температурен контрол, ще ви позволят да приготвите ястията си навреме, без опасност да ги изгорите. Част от програмите, с които разполага уреда са: Кисело мляко, Пара, Печене, Пържене, Варене и много други.

В заключение

Multicooker Philips HD3037/70 е нов, модерен уред, който ще осигури оптимално добри условия за приготвянето на вашите ястия. Независимо дали искате да приготвите месо, зеленчуци, ориз или дори искате да си направите домашно кисело мляко – този уред ще се справи с всяка задача само с едно натискане на бутона за старт.

Виж цената за днес

3.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo