Ревю на Kenwood KVC85.594SI

Kenwood KVC85.594SI

В това ревю ще разгледаме кухненския робот KENWOOD Titanium Chef Baker KVC85.594SI – един от моделите на популярната марка Kenwood, която е известна със своите висококачествени и надеждни кухненски уреди. Целта на този обзор е да предоставим информация относно основните характеристики, функции и предимства на този модел, както и да дадем нашето мнение за неговата производителност. Надяваме се, че тази информация ще ви помогне да направите информиран избор при закупуването на нов кухненски робот.

Kenwood KVC85.594SI

Виж цената за днес

Kenwood KVC85.594SI: Характеристики  

Кухненският робот Kenwood KVC85.594SI е снабден с мощен мотор от 1200 W и работи с захранващо напрежение между 220 и 240 V. Устройството предлага 10 степени на скорост, което ви позволява да контролирате процеса на готвене с голяма точност. Роботът разполага с две купи с различен капацитет – една с обем от 3.5 литра и друга с обем от 5 литра. Капацитетът за месене е 1.3 литра, което е достатъчно за приготвянето на голямо количество тесто.

Размерите на кухненския робот са 39.5 cm в дължина, 22.5 cm в ширина и 31.5 cm височина. Теглото на уреда е 9.5 кг, което го прави стабилен и надежден при работа. Основните функции на Kenwood KVC85.594SI включват блендер, чопър, месене, миксер и разбиване. Устройството е предназначено за домашна употреба и има метален корпус и иноксова купа, което гарантира дълготрайност и устойчивост на износване.

Едно от ключовите предимства на този модел е възможността за измиване на аксесоарите в съдомиялна машина, което значително улеснява поддръжката и почистването. Освен това, роботът разполага с турбо функция, която осигурява допълнителна мощност при необходимост, и LCD дисплей, който показва информация за текущата скорост и настройки.

Към Kenwood KVC85.594SI са включени разнообразни аксесоари, които ви позволяват да използвате уреда за различни кулинарни задачи. Те включват аксесоари за месене, аксесоар за рязане на месо, аксесоар за смесване, тел за разбиване на яйца, защитен капак и аксесоар за раздробяване. Освен това, моделът има интегриран кантар, който ви помага да измервате съставките с точност, блендер, месомелачка и аксесоар за раздробяване. В комплекта са включени и 4 аксесоара за тесто, които ви позволяват да приготвите разнообразни видове хляб и тестени изделия.

Виж още: Най-добрите кухненски роботи

Kenwood KVC85.594SI: Мнение за продукта

След като обсъдихме основните характеристики и функции на кухненския робот KENWOOD Titanium Chef Baker KVC85.594SI, можем да заключим, че това е един мощен, функционален и стилен уред, който би бил отличен избор за всеки домашен готвач. С множеството си възможности и високата си производителност, този модел предлага отлична стойност за парите и ще ви позволи да разширите вашите кулинарни хоризонти. В заключение, препоръчваме Kenwood KVC85.594SI на всички, които търсят надежден, мощен и удобен кухненски робот, който да съчетава отлична функционалност с елегантен дизайн.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo