Ревю на Heinner MG-2100BKSL

Heinner MG-2100BKSL

Heinner MG-2100BKSL е нова, мощна месомелачка, която ще осигури оптимално качество на своята работа, независимо от вида на смиланите продукти. Опцията за избор между 2 различни скорости и 3 решетки за мелене, ви позволяват да получите консистенция на смилане, според вашите лични нужди и предпочитания.

Heinner MG-2100BKSLВиж цената за днес

Функции

Аксесоар за смилане на домати – с този аксесоар, можете лесно да превърнете доматите в пресен, хомогенен доматен сок.

Аксесоари за колбаси и кебап – с помощта на този аксесоар, можете лесно и бързо да си приготвите любимите колбаси и наденици в домашни условия.

Нож от инокс и 3 решетки за мелене – ножът е специално разработен за нарязване на твърди меса и зеленчуци, а 3-те решетки за мелене, ви позволяват да избирате дали продуктите да бъдат смляни по-едро или по-ситно.

Функция Reverse – тази функция е осбено полезна, когато кълцате месо или твърди зеленчуци, които могат да заседнат в сечението на ножовете. По този начин можете да освободите храната, без да се налага да разглабяте уреда.

2 скорости – имате избор от 2 скорости, така че да смелите храната според вашите лични нужди и предпочитания.

Виж още: Най-добрите месомелачки

Дизайн, размери и характеристики

Месомелачката е решена в комбинация от черно и сребристо, като е с практични размери, което гарантира, че тя няма да заема много от наличното ви пространство върху кухненския плот. Същевременно, конструкцията на уреда е много здрава и стабилна.

С мощната работа на мотора от 2100W и капацитет на мелене от 1.8 кг/мин, уреда ще смели оптимално бързо,всеки поставен в нея продукт. Остриетата от неръждаема стомана, гарантират перфектното нарязване дори на по-твърди меса и зеленчуци, като материала им осигурява дълъг експлоатационен период, без необходимостта от тяхната замяна или повторно заточване. С включените аксесоари – Аксесоар за наденица, Аксесоар за кайма, Аксесоар за доматен сок – вашата работа с месомелачката е максимално улеснена, независимо от вида на обработваните продукти.

В заключение

Ако искате да се наслаждавате на домашна кайма, наденица или дори доматен сок, то месомелачка Heinner MG-2100BKSL е точният избор за вас. Тя ще смели всеки избран от вас продукт, като изборът за нивото на смилане и консистенцията на продукта е изцяло по ваш избор.

Виж цената за днес

4/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo