Ревю на Hansa ZIM 615 SB

Hansa ZIM 615 SB

Hansa ZIM 615 SB е един от най-новите модели на марката и предлага много функции, които я правят една от най-добрите съдомиялни на пазара. Тя има атрактивен дизайн и стоманен корпус, който я прави много здрава и издръжлива. Също така, тя има капацитет от 12 комплекта съдове и 5 програми за миене. В това ревю ще разгледаме основните характеристики и ще дадем нашето мнение за това, как се представя тя в реални условия.

Hansa ZIM 615 SB

Виж цената за днес

Hansa ZIM 615 SB: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната, която ще разгледаме, има капацитет от 12 комплекта съдове, което я прави идеална за семейство от 3-4 човекая разполага с 5 програми за миене, с които можете да изберете най-подходящата за вашия набор от съдове.

Интензата програма на 60°C за 170 минути е идеална за почистване на по-замърсени съдове, докато бързата програма е отличен избор, когато времето е ограничено.

Тази съдомиялна е класифицирана като съдомиялна с енергиен клас Е, което може да се окаже малко по-скъпа при употреба, отколкото по-енергийно ефективните модели на пазара. Въпреки това, тя разполага със система за Half Load, която ви позволява да зареждате съдомиялната само с половината от капацитета, за да пестите енергия и вода.

Съдомиялната има и електронен индикатор за нивото на разтвора за изплакване, който ви помага да регулирате правилното количество на добавените продукти за миене и изплакване на съдовете.

Отложеният старт ви позволява да заредите съдомиялната и да я програмирате да започне миенето след 3, 6 или 9 часа, в зависимост от вашите нужди и преференции. Тази функция е особено полезна, когато искате да започнете миенето по време, когато сте извън дома, но все пак искате да бъдат готови вашият набор от съдове, когато се върнете.

Съдомиялната разполага и със система за ChildLock, която предпазва от случайно активиране на уреда от деца, което е особено важно за безопасността на децата в дома.

Описаната съдомиялна разполага и с индикатор за презареждане със сол, който ви уведомява когато е необходимо да добавите сол в резервоара на съдомиялната. Това е особено полезно, тъй като правилното количество на солта е важно за правилната работа на съдомиялната и защитата на вашия набор от съдове.

Поставката за плотове е друга полезна функция, която ви позволява да поставите малки съдове и прибори, които не могат да бъдат поставени в горната част на съдомиялната. Това ви позволява да използвате максимално капацитета на съдомиялната.

Индикаторът за ниво на изплакване ви помага да определите правилното количество на добавените продукти за изплакване и да гарантирате, че вашият набор от съдове е напълно почистен и изплакнат. Това е особено полезно за съдове, които са по-замърсени и изискват допълнителна грижа.

Съдомиялната, която разглеждаме, има ниво на шум от 49 dB, което я прави доста тиха, особено в сравнение с по-стари модели на пазара. Това е особено важно, ако живеете в малък апартамент или имате отворени кухненски пространства.

Консумацията на енергия е 92 kWh за 100 измивания, което е малко по-висока от средната за съдомиялни на пазара. Въпреки това, консумацията на енергия на цикъл е 0.923 kWh, което е много ефективно и може да ви помогне да пестите на сметките за електроенергия.

Консумацията на вода е 11 литра на цикъл, което е много ефективно и може да ви помогне да пестите на водата.

Относно размерите, съдомиялната има височина 84.5 см, ширина 59.8 см и дълбочина 60 см. Тези размери я правят сравнително компактна и лесна за инсталиране в кухнята.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Hansa ZIM 615 SB: Мнение за продукта

Съдомиялната Hansa ZIM 615 SB е безспорно един от най- п.яа много функции и програми за миене, които я правят идеална за всекидневна употреба. Нейният атрактивен дизайн, здрава конструкция и капацитет за 12 комплекта съдове я правят перфектен избор за голяма семейства.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo