Ревю на Hansa BCCI64561

Hansa BCCI64561

Hansa BCCI64561 е фурна за вграждане, която предлага множество функции и възможности за приготвяне на храна. Тя е създадена от един от водещите производители на кухненски уреди в Европа и се отличава със своето качество и ефективност.

Hansa BCCI64561

Виж цената за днес

Hansa BCCI64561: Характеристики, функции и технологии

Hansa BCCI64561 е висококачествена фурна за вграждане с обем от 65 литра и 10 функции за приготвяне на храна. Функцията за грил е перфектна за приготвяне на хрупкави здрави ястия, докато бързото предварително загряване ще ви помогне да започнете да готвите по-бързо. Функцията за размразяване е идеална за бързо размразяване на замразена храна, докато лесната система за почистване на вратата и стандартното осветление правят употребата на фурната много по-удобна.

Фурната разполага с двойно разширена нагревателна зона с размери 12/18 см (0.7 / 1.7 kW), което я прави подходяща за готвене на големи ястия. Фурната е клас A, което означава, че е много енергоефективна и ще ви помогне да спестите на вашата електрическа сметка.

COOLDOOR3 е функция, която запазва външната повърхност на вратата на фурната хладна, докато тя е в употреба, като предпазва ръцете ви от изгаряния. Hansa BCCI64561 е изключително качествена фурна, която е идеална за всеки, който търси най-доброто приготвяне на храна в своята кухня.

Hansa BCCI64561 също разполага с функцията Steam Cleaning, която ви помага да почистите фурната по-бързо и по-лесно. Тя използва пара, за да разтвори замърсяванията и да ги направи по-лесни за почистване.

Фурната има вентилатор, който разпределя топлината по равномерен начин в цялата камера, за да гарантира, че храната се приготвя равномерно и перфектно всяка година. Индикаторът за остатъчна топлина ви позволява да видите дали фурната все още е гореща след приключване на готвенето, което ви позволява да я използвате по-безопасно.

Дизайнът на Hansa BCCI64561 е изключително модерен и практичен, като бутоните на управлението са прибиращи се и позволяват да бъдат скрити в контролния панел. Това не само придава на фурната стилен и модерен външен вид, но и прави почистването на нея много по-лесно.

Този дизайн е дискретен и еднороден, който се вписва перфектно във всеки дизайн на кухнята. Предимството на прибиращите се бутони е, че няма издадени части, които да събират мръсотия и да правят почистването по-трудно.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Hansa BCCI64561: Мнение за продукта

Hansa BCCI64561 е прекрасен избор за всеки, който търси висококачествена фурна за вграждане. Тя предлага множество функции и възможности за приготвяне на храна, като е създадена от един от най-добрите производители на кухненски уреди в Европа. Със своето качество и ефективност, Hansa BCCI64561 е една от най-добрите фурни за вграждане на пазара и определено заслужава вашето внимание.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo