Ревю на Electrolux LMS4253TMX

Electrolux LMS4253TMX

Микровълновата фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX е един от най-новите продукти на компанията. Тя е оборудвана с най-новите технологии и функции, които ще ви помогнат да приготвите вашите ястия бързо и лесно. В това ревю ще разгледаме по-подробно тази микровълнова фурна и ще ви дадем нашето мнение за нея.

Electrolux LMS4253TMX

Виж цената за днес

Electrolux LMS4253TMX: Характеристики, функции и технологии

Electrolux LMS4253TMX има вместимост от 25 литра, което я прави подходяща за готвене на по-големи порции храна. С мощност от 900 вата, тя може да загрее или приготви храната ви за кратко време.

Микровълновата е оборудвана с грил, който ви позволява да приготвяте храна с хрупкава коричка и апетитен вкус. С таймер, може да програмирате времето за готвене и да се уверите, че вашата храна ще бъде приготвена до съвършенство.

Звуковият сигнал ви уведомява, когато вашата храна е готова, така че да можете да я извадите от микровълновата навреме. LED дисплеят показва ясно и лесно за разбиране информацията за времето за готвене и други настройки.

Микровълновата е оборудвана с интегрирана скара, която ви позволява да приготвяте повече ястия в нея. С тази функция можете да приготвите препечени филийки или сочно пиле на грил, за да се насладите на любимите си ястия бързо и лесно.

Освен това има микровълнова функция, която ви позволява да готвите, подгрявате или размразявате храна. Това е бърз и лесен начин за създаване на вкусни ястия без да прекарвате много време в кухнята.

Функцията за размразяване на микровълновата фурна е още едно удобство, което ви позволява да размразявате замразена храна бързо и ефективно. Микровълновата фурна автоматично изчислява необходимото време за размразяване, като запазва вкуса и текстурата на храната.

Микровълновата фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX има следните размери: ширина 595 мм, дълбочина 550 мм и височина 388 мм. Теглото на уреда е 15.7 кг.

За да я вградите в кухненския си шкаф, трябва да имате свободно място с размери 595 x 377 x 388 мм. Диаметърът на въртящата се поставка е 270 см, което позволява да поставите по-големи съдове за готвене.

Дължината на кабела на микровълновата фурна е 1 метър, което ви дава достатъчно пространство, за да я свържете към електрическата мрежа. Тези размери и характеристики правят микровълновата фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX удобна и лесна за инсталиране в кухнята ви.

Този продукт се предлага в 3 варианта: Electrolux LMS4253TMX – цвят сребрист, Electrolux LMS4253TMW – цвят бял и Electrolux LMS4253TMK – цвят черен.

Виж още: Най-добрите микровълнови фурни

Electrolux LMS4253TMX: Мнение за продукта

След като разгледахме микровълновата фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX, можем да кажем, че тя е един от най-добрите продукти на пазара. Тя е оборудвана с множество функции, които ще ви позволят да приготвяте ястия бързо и лесно, без да се налага да стоите дълго време в кухнята. Освен това, качеството на изработката е изключително високо ниво, което я прави издръжлива и надеждна. В крайна сметка, микровълновата фурна за вграждане Electrolux LMS4253TMX е отличен избор за всеки, който търси качествен и функционален продукт за своята кухня.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo