Ревю на Dyson V15

Dyson V15

Dyson V15 е една от най-добрите прахосмукачки за почистване на всяко място в дома ви. Тя има мощен двигател, който може да почиства килими и тапицерии с голяма скорост.

Dyson V15

Виж цената за днес

Dyson V15: Характеристики, функции и технологии

Dyson V15 Absolute е прахосмукачка, която е създадена, за да издържи дълго. Тя има до 60 минути мощно, непрекъснато изсмукване и система от аксесоари, проектирана от Dyson за всяка дейност. Пиезо сензорът измерва 15 000 прахови частици, които преминават през смукателната система за секунда, така че знаете точно каква почистваща мощност излиза от вашата машина.

Dyson V15 е мощна прахосмукачка с накрайник за почистване с висок въртящ момент, който изсмуква прах и косми от всички подове. Притежава технология против заплитане, която гарантира, че килимите ви са винаги чисти и без разхлабени влакна.

Моделът V15 Absolute е с максимална почистваща мощност и комфорт. Моторизираната дюза за почистване, ергономичната алуминиева тръба и усъвършенстваните функции за безопасност правят този уред лесен избор за всеки, който иска мощно и гъвкаво решение за почистване на дома си.

V15 Absolute е най-добрата прахосмукачка за почистване на дома или офиса. С мощното си засмукване никога няма да се притеснявате за натрупването на прах или за неприятното изпразване на прахосмукачката. Dyson V15 Absolute има напълно запечатана система, която улавя праха и задържа 99,99 % от микроскопичните частици с размер до 0,3 микрона (µm).

Dyson V15 Absolute е наистина революционен начин за почистване на дома ви. С дълбочина128 см. и ширина от 25,6 см. можете да почистите цялата си къща с едно преминаване. Тази прахосмукачка е и изключително лека – тежи само 3 кг. Тя е проектирана за лесна маневреност, така че да можете да я използвате по стълби и мебели без затруднения, както и за лесно съхранение с компактния дизайн, който се побира лесно на всеки рафт.

Dyson V15 има индикатор за изтощена батерия, който ви информира кога е време да заредите прахосмукачката. Регулаторът на мощността автоматично изключва двигателя, ако батерията се изтощи твърде много, така че никога няма да се притеснявате, че ще се изтощи.

Сензорът за прах също така помага на вашия Dyson V15 да разпознае кога е време да спрете да прахосмукирате. Сензорът е разположен в малка кутийка точно под дръжката и щом открие някакви частици, изпраща предупреждение.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Dyson V15: Мнение за продукта

Dyson V15 е чудесна инвестиция, ако търсите нещо достатъчно мощно, за да се справите с всяка задача, независимо дали става дума за дълбоко почистване на килими или за почистване на упорити петна, този уред си заслужава всеки похарчен за нея цент!

Виж цената за днес

3.6/5 - (5 votes)
Review-bg.com
Logo