Ревю на Daewoo DWD-FV5021-2

Daewoo DWD-FV5021-2 

Daewoo DWD-FV5021-2 е пералня, която има редица функции, които препоръчва на потенциалните потребители. Особено впечатляваща е комбинацията от функции и цената, на която се предлагат, като моделът е от клас A +++, с голяма товароносимост от 8 кг.

Виж цената за днес

Основни харайтеристики и дизайн

Пералнявата машина е с товароносимост от 8 кг, доста голям и считан за достатъчен за семейства с до 6 членове. По време на употреба, максималната скорост на центрофугиране е 1000 RPM, като това е област, в която машината си върши работата впечатляващо добре. Нивото на шума е прилично – 58 dB, когато машината пере и 76 dB по време на центрофугиране. Освен това, дизайнът на уреда е много модерен – решена в класически бял цвят, перфектно допълнен от хдигитален черен дисплей, контрастращ с корпуса. Размерите и са: 55.7х59.7х84.5см (ДхШхВ).

Функции и защита

Независимо дали искате да използвате режима ECO Wash или да активирате опцията за допълнително изплакване, Daewoo DWD-FV5021-2 предлага няколко разширени опции, от които можете да се възползвате. Защитата от деца и сигнализирането при отворена врата, са само част от функциите от които можете да се възползвате за оптимално добрата работа на пералната машина.

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Програми и опции

Пералнята машина разполага с 14 изпиращи програми. Също така, тя има 3 стъпки за центрофугиране : можете да изберете скорост на центрофугиране от 600, 800 или 1000 RPM, в зависимост от вашите предпочитания. Имате и опцията No Spin, ако искате да пропуснете тази част. Програма за бързо пране 15 минути – ако имате по-малко дрехи за пране, можете да ги изперете с тази бърза програма, само за четвърт час. Антиалергична – тази програма е идеална за пране на дрехи за някой с чувствителна кожа или за деца. За пълно отстраняване на остатъците от перилен препарат се използват специални методи за изплакване.

В заключение

Daewoo DWD-FV5021-2 е пералня, която превъзхожда в много области, дори по-скъпи перални машини. Ако имате нужда от пералня с ниска консумация на енергия и голям капацитет, тогава тя е много добър избор за вашето домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo