Daewoo DWD-FV5021-2 - Виж цената

Ревю на Daewoo DWD-FV5021-2

22222222 Перални Ревюта
8.5

Рейтинг

Daewoo DWD-FV5021-2 

Това е ефективна пералня машина, която е успяла перфектно да съчетае в себе си ниска цена от една страна и високото качество на работа от друга. Изчистеният и удобен дизайн, я прави изключително подходяща както за големите, така и за по-малките и практични домакинства. Пералня Daewoo DWD-FV5021-2 е перфектното решение за всяко модерно и практично домакинство.

Daewoo DWD-FV5021-2Виж цената за днес

Daewoo DWD-FV5021-2 Review

Антиалергична програма – антиалергичната програма с по-дълго време за изпиране и допълнителен цикъл на изплакване е специално разбработена за бебешки дрехи или за хора с кожни алергии.

RAPID + – Функцията Rapid + намалява времето за изпиране с до 55%, в зависимост от избраната програма и вида на тъканите. Специалната функция може да се използва за всички програми за изпиране на синтетични или памучни материи.

Функция за отложен старт – с програмата за забавено стартиране можете да поставите прането в пералнята всеки път, когато искате да стартирате програмата за пране след 3, 6, 9 или 12 часа.

Виж още: РЕВЮ: Пералня Candy CS4 1372D3/2 – Цена и мнения!

Също така, тази пералня машина разполага с електронна система за контрол, която разпределя равномерно прането в барабана на пералнята машина, намалявайки вибрациите и шума, получени по време на прането, които спомагат за по-тихата работа на пералнята.

Daewoo DWD-FV5021-2 е съвременна, високопроизводителна модерна пералня машина с енергиен клас A +++ идеална както за по-малките и практични домакинства, така и за по-големите семейства. Със стилен бял дизайн, цифров LED дисплей, капацитет на обем до 8кг., 14 специални програми за изпиране, барабан от неръждаема стомана, опция за забавено програмиране, както и допълнително центрофугиране на прането, тъй като скоростта на центрофугиране е до 1000 об/мин.

В допълнение, Daewoo DWD-FV5021, тежи около 75 килограма и има височина 84,5 сантиметра, широчина 60 сантиметра и дълбочина, която не надвишава 55,7 сантиметра, но предлага ниско ниво на шум от само 58 dB при цикъла на изпиране и до 76 dB при центрофугиране. Интерфейсът на пералнята машина е покрит с антикориозно покритие от никел и осигурява 100 пъти по-голяма трайност от стандартните перални машини. Енергоразходът и е едва 194 kW/h на година, което я прави с до 40% по-ергономична от стандартните перални машини.

Нашето мнение за продукта:

Ако сте от домакинствата, които държат на чистотата и запазването на качеството на своите дрехи, то този продукт е идеалният избор за вас. С перфектни технически характеристики и иновационни програми на изпиране, вече не е необходимо да се притеснявате за чистотата и качеството на любимите ви дрехи. Пералнята машина Daewoo DWD-FV5021-2 е чудесно допълнение за всяко домакинство, а висококачествената и работа, ще задоволи нуждите на всеки свой потребител.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Капацитет - 9
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password