Ревю на Concept SM-3390

Concept SM-3390

В това ревю ще разгледаме Мини блендер Concept SM-3390 – компактен и удобен уред, който е идеален за приготвяне на смути, млечни коктейли и други ястия. Този мини блендер е страхотен избор за хора, които искат да спестят време и усилия при приготвянето на здравословни и вкусни хранителни продукти. В ревюто ще разгледаме основните характеристики на уреда, предимствата и недостатъците му, както и потребителските мнения.

Concept SM-3390

Виж цената за днес

Concept SM-3390: Характеристики и функции 

Този мощен кухненски уред с мощност 700W е идеален за приготвяне на разнообразни смутита, коктейли, смесване на плодове и зеленчуци, както и за смилане на месо, кафе и подправки. Уредът е компактен и ефективен, като предлага множество функции и аксесоари, които ще улеснят вашата работа в кухнята.

С вградената мощност от 700 вата и висококачествена неръждаема стомана, уредът гарантира бързо и ефикасно смесване на различни продукти. За максимална безопасност по време на употреба, уредът има вграден предпазител, който няма да ви позволи да го стартирате, ако контейнерът не е правилно закрепен.

В комплекта са включени мелница, 3 контейнера и чопър. Функциите на уреда включват рязане, смесване, кълцане, трошене на лед и мелене. Системата против плъзгане и материалът на купата – Тритан, осигуряват комфорт и удобство при работа с уреда.

Съдовете са изработени от тритан – без BPA, което гарантира здравословно приготвяне на храната. Функцията PULSARE позволява бързо и ефективно смесване на съставките. Уредът е подходящ за приготвяне на ice-coffee, смутита и коктейли.

Лесното почистване и поддръжка, сваляемите ножове и дължината на захранващия кабел от 100 см, правят уреда удобен и практичен за всекидневна употреба. Цветът на уреда е черен с неръждаема стомана, а нивото на шум е 85 dB (A). Общото тегло на уреда е 1,6 кг, а теглото на продукта без контейнер е 0,9 кг. Уредът работи с напрежение от 220 – 240 V.

Аксесоарите включват чопър с капацитет от 1200 мл и ножове на две нива, мелничка за кафе, подправки и пр., и 3 смесителни чаши с капацитети от 570 мл бяла, 570 мл черна и 400 мл червена. Това прави уреда идеален за семейства с различни предпочитания и вкусове.

Този продукт се предлага в 2 варианта: Concept SM-3390 в цвят черен и Concept SM3393 в цвят зелен.

Виж още: Най-добрите блендери

Concept SM-3390: Мнение за продукта

На базата на нашето ревю, Мини блендер Concept SM-3390 се явява като много добър избор за хора, които търсят компактен и удобен уред за блендиране. С неговата мощност, лесно се справя с различни продукти, а малките му размери го правят лесен за съхранение и транспортиране. Въпреки някои недостатъци, като капацитета на чашата и възможността за нагряване при продължителна употреба, Мини блендер Concept SM-3390 е страхотно решение за всеки, който иска да се наслаждава на здравословни и вкусни напитки и ястия без да се налага да инвестира в голям и скъп блендер.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo