Ревю на Bosch WQG24100BY

Bosch WQG24100BY

Тази сушилня Bosch WQG24100BY е идеалното допълнение към всеки дом. Тя има мощен двигател, който може да изсуши товари с тегло до 9 кг. Освен това има електронен сензор, който ще спре машината, когато приключи сушенето на товара.

Bosch WQG24100BY

Виж цената за днес

Bosch WQG24100BY: Характеристики, функции и технологии

Сушилнята Bosch WQG24100BY има много функции, които помагат да предпазите прането си от прах, мръсотия и други елементи, които могат да навредят на дрехите ви по време на циклите на сушене. Тя има функция за автоматично сушене, която избира правилното ниво на топлина в зависимост от това, което сушите; изплаква излишната вода след всеки цикъл; настройка за бързо сушене, която намалява времето за сушене с до 60%; и функция за увеличаване на парата, която помага за премахване на бръчките, без да уврежда деликатните тъкани като копринени блузи или скъпи пуловери.

Сушилнята Bosch WQG24100BY има чудесна функция AutoDry, която е безпроблемен начин за сушене на дрехите. Машината върши цялата работа – от избора кога да започне цикълът на сушене до автоматичното регулиране на температурата и настройките на таймера в зависимост от тъканта, която сушите. Дори не е нужно да правите нищо друго, освен да се отпуснете и да я оставите да си свърши работата!

Голям фен съм на продуктите на Bosch, а тази сушилня е просто невероятна. В сушилнята се използва най-екологичният агент (R290), което означава, че тя е много ефективна при използването на по-малко енергия и намаляването на емисиите на CO2. Това я прави отличен избор за всеки, който иска да помогне на околната среда – и също така я прави отличен избор за всеки, който иска дрехите му да излизат чисти и ухаещи на свежест!

Сушилнята Bosch WQG24100BY има чувствителна система за сушене, която ви позволява да регулирате количеството топлина и влага в прането. Това е чудесна функция за тези, които трябва да се уверят, че дрехите им не са прекалено изсушени или случайно влажни.

Дълбочината ѝ е 59,9 см, което я прави лесна за поставяне под повечето кухненски шкафове. Широчината ѝ също е 59,8 см, а височината – 84,2 см, така че няма да имате проблеми с маневрирането ѝ в дома си. Теглото е 59,8 кг.

Програма Спорт може да се използва за леки и средни натоварвания. Програмата използва топъл въздух, който ускорява времето за сушене с до 40% в сравнение със сушенето само с горещ въздух.

Програмата за студен въздух може да се използва за по-тежки товари, като пуловери или дънки; тя отнема повече време за сушене, но гарантира, че дрехите ви са напълно сухи, когато ги свалите. Тази програма използва и топъл въздух, така че ще намали риска от избледняване по време на носене или пране!

Програмата за смесване комбинира топъл и студен въздух заедно, за да се получи оптимален резултат за всеки вид товар.

Виж още: Най-добрите сушилни

Bosch WQG24100BY: Мнение за продукта

Сушилнята Bosch WQG24100BY е и доста лесна за използване. Тя е снабдена с екран, който ви показва колко време ще отнеме всеки цикъл и колко енергия използва, за да не се налага сами да следите тези задачи. Освен това има сензор, който следи дали дрехите ви са влажни, преди да започнат да се сушат, за да се избегнат максимално бръчките, когато излязат.

Виж цената за днес

4.3/5 - (6 votes)
Review-bg.com
Logo