Ревю на Bosch KGE49AICA

Bosch KGE49AICA

Хладилник с фризер Bosch KGE49AICA е с иноксов екстериор, покритие против пръстови отпечатъци и чекмедже VitaFresh. Този уред ще направи живота ви по-лесен! Чекмеджето BigBox е идеално за съхранение на замразените ви храни, а с рафтовете EasyAccess винаги ще можете да намерите бързо това, което ви трябва! Със защита на замразената храна от размразяване, можете да се наслаждавате на любимия си сладолед, без да се притеснявате, че ще се разтопи твърде бързо. FreshSense ще запази храната ви свежа за по-дълго време и ще я предпази от разваляне.

Bosch KGE49AICA

Виж цената за днес

Bosch KGE49AICA: Характеристики, функции и технологии

Bosch KGE49AICA с покритие против пръстови отпечатъци е хладилник с фризер, който ще пасне на всяка кухня!

Чекмеджето VitaFresh запазва плодовете и зеленчуците свежи за по-дълго време, така че можете да се наслаждавате на вкусния им вкус по-дълго време.

Чекмеджетата BigBox са идеални за замразени храни. Те я поддържат на идеалната температура, а големият им капацитет означава, че винаги ще имате достатъчно за всички.

Рафтовете EasyAccess улесняват намирането на всичко, от което се нуждаете, за секунди. Няма повече да ровите в задната част на хладилника!

Технологията LowFrost предотвратява натрупването на замръзване, така че не е нужно да се притеснявате, че замразената ви храна ще се развали от натрупването на влага.

Предпазва замразената храна от размразяване с технологията FreshSense, така че вече няма да се притеснявате, че храната ще се развали преди да й е дошло времето.

С клас С на енергийна ефективност, този хладилник ще ви помогне да спестите енергия, като същевременно поддържа оптимална температура във вътрешността – идеален за домакинства, които използват много енергия!

Ниската консумация на енергия от 163 kWh годишно го прави наистина енергийно ефективен. Нивото на шума е 38 dB – по-тихо от повечето други хладилници на пазара днес! Височината му е 201 cm, ширината – 70 cm, а дълбочината – 65 cm. Теглото на този модел е 85 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Bosch KGE49AICA: Мнение за продукта

Bosch KGE49AICA е голям хладилник с много пространство и висококачествени функции. Общият му нетен обем е 419 литра, което означава, че има достатъчно място за всичките ви хранителни продукти. Системата FreshSense гарантира, че храната ви ще остане свежа за по-дълго време, като автоматично определя нивото на влажност в хладилника.

Функцията за бързо замразяване пести енергия, тъй като охлажда храната бързо. А ако искате ежедневно да купувате пресни зеленчуци или плодове от супермаркета, тогава можете да използвате отделението за зеленчуци и плодове, което има отделна настройка за контрол на температурата. С елегантния си дизайн и големия си капацитет този хладилник Bosch ще бъде чудесно допълнение към всяка кухня!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo