Ревю на Bosch Athlet BCH6ZOO

Bosch Athlet BCH6ZOO

Bosch Athlet BCH6ZOO е вертикална прахосмукачка, която е сред най-популярните модели на пазара. Този модел има някои от най-иновативните функции и технологии, които правят почистването на дома лесно и удобно. Днес ще разгледаме нейните характеристики и предимства.

Bosch Athlet BCH6ZOO

Виж цената за днес

Bosch Athlet BCH6ZOO: Характеристики, функции и технологии

25.2 V: Това е напрежението на батерията на Bosch BCH6ZOO. Този модел е изграден с мощна батерия, която осигурява дълготрайна автономност и ефективно почистване. 16.55 kWh/годишно: Това е консумацията на енергия. Този модел е сравнително икономичен и енергийно ефективен, като спестява до 30% енергия в сравнение с други прахосмукачки на пазара.

Li-Ion: Това е типа батерия, използван в прахосмукачката. Литиево-йонните батерии са известни с високата си ефективност и дълъг живот. Сензор Bagless Technology: Това е технологията, която има за цел да улесни почистването на контейнера за прах. Системата използва сензори, за да засече кога контейнерът е пълен, като автоматично изключва уреда, за да предотврати препълване на контейнера.

Този модел има една от най-дългите автономности на батерията на пазара. С 60 минути работа на едно зареждане, може да почисти цялата къща без прекъсване. Четка ProAnimal: Това е специалната четка, предназначена за почистване на домове с домашни любимци. Четката има по-дълги и по-меки косъмчета, които се грижат за почистването на косми и прах, като същевременно не надраскват повърхността на пода.

Bosch Athlet BCH6ZOO е вертикална прахосмукачка, която е идеална за любителите на домашни любимци, които искат да поддържат дома си чист и почистен, без да прекарват много време. С тази прахосмукачка може да се постигне по-бързо почистване до 30%, до 60 минути работа с едно зареждане и дори безжичен режим на работа.

Четката за почистване ProAnimal High Performance е предназначена за всички видове подови настилки и има допълнителни въртящи се четчици, които са идеални за премахване на животинска козина. Уникалната технология SensorBagless™ прави прахосмукачката мощна и с минимални нужди от поддръжка. Литиево-йонната технология на Bosch за батерията прави прахосмукачката зареждаща се, издръжлива и с дълъг живот. Батерията се зарежда за отрицателно време, така че можете да почиствате повече и да чакате по-малко време.

Athlet Zoo’o ProAnimal е много лесна за употреба, съхранение и поддръжка, благодарение на ниското си тегло и системата EasyClean. Максималната гъвкавост на прахосмукачката позволява лесно достигане до най-недостъпните места, благодарение на регулируемите професионални аксесоари. Bosch Athlet BCH6ZOO е идеалната вертикална прахосмукачка за любителите на домашни любимци, които търсят бързо, ефективно и лесно почистване. С тази прахосмукачка можете да се насладите на по-бързо почистване на животинска козина до 30% и да работите до 60 минути.

Моторът LongLife на прахосмукачката осигурява по-висока производителност и по-дълъг живот. Батерията на прахосмукачката е проектирана с литиево-йонна технология от Bosch, която я прави зареждаща се, издръжлива и с дълъг живот. Безупречното почистване на всички видове подови настилки е възможно благодарение на технологията за ефективно задържане на праха в торбата и мощната четка ProAnimal. Сензорният контрол има LED индикатор за почистване на филтъра, което прави употребата на прахосмукачката много лесна.

Производителността на прахосмукачката може да се регулира на 3 нива: първото ниво е за леко замърсени повърхности и е максимално щадящо батерията, второто ниво е за нормално почистване и има средна издръжливост на батерията, а Turbo нивото е за краткотрайно почистване на висока производителност. Bosch BCH6ZOO е прахосмукачка, която е проектирана с максимална гъвкавост и безкрайни възможности за достигане на всяко кътче под и около мебелите. Системата EasyClean позволява лесно отстраняване и почистване на въртящата се четка.

Аксесоарите ProAnimal включват много къса дръжка, всмукателна тръба, презрамка, накрайник за тапицерия и интериора на автомобила, както и трудно достижими места, за да можете да почистите всичко, което е нужно. Лесното съхранение и гъвкавото зареждане във всеки контакт правят употребата на прахосмукачката много лесна. Тя е идеална за хора, които търсят лесно съхранение и спестяване на пространство. Продължителността на работа на батерията на прахосмукачката е до 60 минути, а индикаторът за нивото на зареденост на батерията има 3 нива. Бързото зареждане на батерията на прахосмукачката се осъществява за 3 часа (батерията е заредена на 80%) или 6 часа (батерията е заредена на 100%). Обемът на контейнера за прах е 0,9 л, а ергономичната дръжка и теглото от 3 кг правят употребата на прахосмукачката много удобна и лесна.

Този продукт се предлага в няколко варианта: Bosch Athlet BCH6ZOO – цвят червен и Bosch Athlet BCH6ATH25 цвят бял.

Виж още: Най-добрите вертикални прахосмукачкиНай-добрите прахосмукачки | Евтини прахосмукачки |

Bosch Athlet BCH6ZOO: Мнение за продукта

След като разгледахме Bosch Athlet BCH6ZOO, можем да кажем, че това е една от най-добрите вертикални прахосмукачки на пазара. Тя е изключително лека и лесена за маневриране, а батерията и осигурява достатъчно време за почистване на цялата къща. Технологията на мотора и HEPA филтърът гарантират ефективно почистване на дома, като същевременно се грижат за качеството на въздуха, който дишате. Ако търсите вертикална прахосмукачка, която е лесна за употреба и предлага отлични резултати при почистването, Bosch Athlet BCH6ZOO е прекрасен избор.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo