Ревю на Beko WUE 7646XCW

Beko WUE 7646XCW

Ако вашето домакинство се нуждае от нова пералня машина, която да се грижи за чистотата на вашите дрехи, то ние имаме точния уред за вас! Beko WUE 7646XCW е пералня машина, оборудвана с някои от най-новите технологии, която ще се погрижи както за чистотата на вашите дрехи, така и за цветовете и качеството на техните материи.

Beko WUE 7646XCWВиж цената за днес

Beko WUE 7646XCW Review

С помощта на технологията SteamCure няма да има нужда да се притеснявате, че дрехите ви ще се намачкат или повредят по време на изпиращя цикъл. В зависимост от избраната програма на пералнята машина, парата може да бъде освободена в началото или в края на изпиращия цикъл – ако се освободи в началото – дори упоритите петна от дрехите се изпират по-лесно. Ако пък изберете парата да се освободи в края на изпиращата програма – дрехите ви не се измачкват, а тъканите са по-меки на допир.

Приложението Homewhiz ви дава възможността да управлявата изпиращата програма и да наблюдвате изпиращия цикъл, дори от разстояние. Намерите най-добрия вариант за изпиране на вашите дрехи и получавате известия в реално време (липса на вода, вратата е отворена, т.н.). Приложението Homewhiz ви помага да избирате дистанционно чрез Bluetooth: програми, желана температура, допълнителни функции

Виж още: Най-добрите перални | Евтини перални | Перални на изплащане |

Характеристики

Уреда е с ляво отваряне на люка и предно зареждане, като скоростта която развива е 1200 об/мин. Освен това, ниските нива на шум от 57 dB ви гарантират тихата работа на вашия домашен електроуред. С капацитет от 7кг., пералнята машина ще изпере големи количества дрехи, без нуждата от повторно презареждане.

Функции и защита

Beko WUE 7646XCW разполага както с перфектни технически характеристики, така и с множество модерни функции и технологии – Silent Tech, Aquawave, AquaFusion и др. подпомагат висококачественото изпиране на вашите дрехи и в същото време, запазването на качеството на техните материи.

Програми и опции

Програмите, с които разполага вашата пералня машина са: Памук Изплакване Синтетика Down Wear Ризи Dark care/Jeans Outdoor/Sports Hygiene + Spin + Drain Gentlecare Downloaded Program Woollens/Hand Wash Еко 40-60 Stain Expert Xpress/Super Xpress. Уреда е оборудван с подходяща програма за всеки вид тъкани и петна, така че дрехите ви да бъдат чисти и висококачетсвени, дори при многократни изпирания.

Нашето мнение за продукта

WUE 7646XCW е пералня машина от дългогодишния лидер в производството на домашни електроуреди – Beko. Тя разполага с голям капацитет на зареждане, перфектни технически характеристики, както и с нови функционалности и множество програми, така че дрехите на вашето семейство да бъдат блестящо чисти.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo