Ревю на Arctic AROSC22130XD

Arctic AROSC22130XD

Arctic AROSC22130XD е висококачествена фурна за вграждане, която може да отговори на нуждите на мнозина. Тя е снабдена с много настройки за готвене и функции, които правят приготвянето на вкусни ястия лесно и удобно. В това ревю ще разгледаме предимствата и недостатъците на тази фурна, за да Ви помогнем да вземете информирано решение при избора на новата си фурна за вграждане.

Arctic AROSC22130XD

Виж цената за днес

Arctic AROSC22130XD: Характеристики, функции и технологии

71 л – Обемът на камерата на Arctic AGPZ7110IX е 71 литра, което я прави достатъчно голяма, за да приготвите големи ястия, като пусти, пици или печено месо. Освен това, големият обем на камерата позволява да приготвите няколко ястия едновременно.

4 функции – Фурната разполага с 4 функции за готвене, които са идеални за различни типове ястия. Тези функции включват горен и долен нагрев, горен нагрев и вентилатор, горен и долен нагрев с вентилатор и грил.

Таймер – Фурната има вграден таймер, който Ви помага да контролирате времето на готвене. Това е изключително полезна функция, когато готвите рецепти, които изискват точно време на приготвяне.

4 нагревателни зони – Газовият плот за вграждане има 4 нагревателни зони, които позволяват да готвите няколко ястия едновременно. Тези зони са разположени на различни места върху плота, което Ви дава възможност да изберете най-удобното място за готвене на всяко ястие.

Inox – Фурната е изработена от висококачествен инокс, който я прави издръжлива и лесна за почистване. Този материал не ръждясва и е устойчив на високи температури, което го прави идеален за използване във фурни.

ВГРАДЕНО ЗАПАЛВАНЕ – Плотът за вграждане има вградено запалване, което позволява лесно и удобно запалване на нагревателните зони. Това отстранява нуждата от използването на кибрит и го прави по-безопасен за използване.

SAFETY PLUS – Фурната е снабдена с функция Safety Plus, която автоматично изключва подаването на газ, ако пламъкът изгасне. Това е много важна функция, която гарантира Вашата безопасност при използване на фурната.

ЕНЕРГИЕН КЛАС A – Фурната е с клас на енергийна ефективност А, което означава, че използва умерено количество енергия, за да работи. Това Ви позволява да използвате фурната с пълна мощност, без да се притеснявате от прекомерна консумация на енергия.

4 ФУНКЦИИ ЗА ГОТВЕНЕ – Фурната разполага с 4 специални функции, които улесняват традиционното готвене. Тези функции са идеални за приготвяне на различни типове ястия и Ви помагат да постигнете перфектни резултати. Горният и долният нагрев е идеален за приготвяне на пици и печено месо, докато горният нагрев и вентилаторът са перфектни за печене на печива и пайове. Горният и долният нагрев с вентилатора е идеален за приготвяне на ястия, които изискват мека и сочна текстура, като пилешко месо и риба. Грилът е идеален за приготвяне на златисти и хрупкави ястия, като бекон, скариди и зеленчуци.

AQUA DROP CLEAN – Тази функция е идеална за лесното почистване на фурната. Просто поставете съд с вода вътре във фурната и задействайте функцията. Парата от водата помага да се разтворят мазнините и замърсяванията, които лесно могат да се отстранят след това. Това е бързо и ефективно решение за почистване на фурната и изисква минимални усилия.

GRILL – Функцията за грил е идеална за приготвяне на апетитни и хрупкави ястия, като скариди, бекон и зеленчуци. Тя активира горния нагревател, който позволява на ястията да станат златисти и хрупкави.

ДОЛНО НАГРЯВАНЕ – Функцията за долно нагряване е идеална за приготвяне на ястия, които изискват хрупкава коричка, като пици и пайове. Тя активира долните нагреватели, които позволяват на ястията да се приготвят перфектно, като същевременно запазват техните вкусови качества.

СТАТИЧНА ФУНКЦИЯ – Тази функция е идеална за едновременно печене на няколко ястия във фурната. Тя активира и горните, и долните нагреватели, което осигурява перфектно приготвяне на храната от всички страни. Това е идеално за приготвяне на кексове, сладки и десерти за цялото семейство.

LOW GRILL – Функцията за нисък грил активира средната част на горния нагревател, което позволява по-бързо и здравословно приготвяне на ястия. Това е идеално, когато искате да приготвите здравословни ястия, като печени зеленчуци или риба.

Виж още: Най-добрите фурни за вграждане

Arctic AROSC22130XD: Мнение за продукта

Arctic AROSC22130XD е отличен избор за всеки, който търси качествена фурна за вграждане. Тя има голям обем на камерата и много настройки за готвене, които правят приготвянето на вкусни ястия лесно и удобно. Въпреки високата цена и изискванията за монтаж, Arctic AROSC22130XD е висококачествена фурна, която може да задоволи нуждите на професионални или домакински готвачи.

Виж цената за днес

4.7/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo