Ревю на AEG T8DBC49S

AEG T8DBC49S

Сушилнята AEG T8DBC49S е мощна, компактна и енергийно ефективна машина. Тя има цифров дисплей, който ви предоставя цялата информация, необходима за безопасното и ефективно използване.

AEG T8DBC49S

Виж цената за днес

AEG T8DBC49S: Характеристики, функции и технологии

Вече можете да сушите в сушилня всичко, което перете. От най-мекия вълнен пуловер до обикновена работна риза или скиорско яке – новата сушилня AEG T8DBC49S променя правилата на играта.

Със системата AbsoluteCare® тази сушилня има прецизно програмиране и контрол върху движението на барабана и температурите на програмата за сушене. Това предотвратява свиването*, като същевременно запазва формата и възстановява водоустойчивостта. А с тази нова функция можете да сте сигурни, че дрехите ви ще изглеждат по най-добрия начин при всеки цикъл на пране.

AEG T8DBC49S е мощна сушилня, която предлага широк набор от функции, включително уникалната система AbsoluteCare®, която прецизно контролира движението и температурата на барабана за сушене, за да гарантира, че вълнените дрехи остават плътно прилепнали към барабана, както при плоското сушене.

Дрехите за външно облекло получават точното количество топлина, за да възстановят водоустойчивата си мембрана. Всяка тъкан получава правилното движение и температура за пълно изсушаване, като същевременно запазва качеството, външния си вид и усещането при допир.

Сушилнята AEG T8DBC49S е най-енергийно ефективната сушилня на пазара. Тя използва технологията SensiDry, за да намали консумацията на енергия с до 50%, което означава, че ще спестите пари от сметките си за комунални услуги и ще направите по-екологичен избор за дома си. Технологията SensiDry е нещо повече от трик – това е реален начин да намалите потреблението на енергия в дома си и да помогнете на околната среда!

Сушилнята AEG T8DBC49S е снабдена с енергоспестяващата технология ProSense, която ѝ позволява да се самоизключва, след като сушилнята приключи сушенето. Това може да ви помогне да спестите пари и да намалите количеството енергия, която семейството ви използва, което е чудесно, ако се опитвате да живеете екологично!

Филтърната система е изработена по технологията ÖKOflow, което означава, че е проектирана да улавя всякакви власинки и замърсявания, преди дори да достигнат до дрехите ви. Системата също така използва абсорбиращ материал, който помага за намаляване на нивото на шума и запазване на свежестта на дрехите.

Виж още: Най-добрите сушилни

AEG T8DBC49S: Мнение за продукта

Сушилнята AEG T8DBC49S е отличен уред. Тя има много функции, които я правят лесна за използване и почистване. Има голям капацитет, освен това изсушава дрехите равномерно и бързо, така че не се налага да чакате дълго, преди дрехите ви да са отново готови за носене.

Виж цената за днес

4.5/5 - (2 votes)
Review-bg.com
Logo