Ревю на AEG MFC3026S-M

AEG MFC3026S-M

Имате нужда от нова микровълнова, но на пазара има богат избор от уреди и не знаете на коя точно да се спрете? Вие сте попаднали на правилното място! Днес ви представяме микровълнова фурна AEG MFC3026S-M с 10 степени на нагряване и множество допълнителни функции, тя ще се погрижи за притоплянето и дори размразяването на вашите хранителни продукти.

AEG MFC3026S-MВиж цената за днес

Функции

Функция грил – благодарение на тази функция, вие можете да изпичате ястия, директно във вашата микровълнова.

Размразяване – вече не е необходимо да чакате с часове, за да размразите и сготвите вашите продукти. Микровълновата размразява дори дълбокозамразени продукти за броени минути, като разпределя топлината равномерно.

Виж още: Най-добрите микровълнови фурни

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на микровълновата е модерен и стилен. Стъклото на вратата е решено в класически черен цвят, който е перфектно допълнен от основното тяло от инокс на уреда. Дигиталният дисплей, поставен в предната част на микровълновата, е перфектният завършек на нейната стилна визия. Размерите на микровълновата са: 52 х 51 х 32.5см (ВхШхД) с диаметър на въртящата поставка от 31.5см

Микровълнова фурна AEG MFC3026S-M е с капацитет от 25л., което позволява да поставяте в нея както големи количества хранителни продукти, така и по-големи и обемисти храни. С мощност от 900W и 10 различни степени на мощност, тя е функционална и същевременно ергономична.

Освен с перфектни технически характеристики, микровълновата фурна е оборудвана с някои от най-модерните функции, а именно: Таймер, Вътрешно осветление, Звук при завършване за програмата, Часовник, Грил, Размразяване и 10 степени на мощност. Функцията „размразяване” ви позволява да размразите дори дълбокозамразени продукти за броени минути.

В заключение

Микровълнова фурна AEG MFC3026S-M е нов модерен уред, който благодарение на иновативните си функции и мощност при работа, ще стопли вашите ястия за броени минути. И това не е всичко – ако искате да размразите дори дълбокозамразени продукти, съхранявани във фризер, микровълновата ще свърши тази работа за отрицателно време. Насладете се на вкусна и винаги топла храна с новата микровълнова фурна от AEG!

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo