Zelmer ZVC764CT - Виж цената

Ревю на Zelmer ZVC764CT

Прахосмукачки Ревюта
8.3

Рейтинг

Zelmer ZVC764CT 

Ако чистотата и качеството на работа на вашата прахосмукачка са важни за вас. Ако искате да поддържате блестяща чистота във вашия дом, без да се налага да прибягвате до услугите на почистващи фирми – то ние имаме идеалното предложение за вас. Прахосмукачка с изпиране Zelmer ZVC764CT ви помага да почистите вашия дом в дълбочина за една безупречна чистота и свежест във вашето домакинство.

ZVC764CTВиж цената за днес

Zelmer ZVC764CT Review

Интуитивният контролен панел включва бутон за включване / изключване на прахосмукачката, бутон за пускане / спиране на помпата и копче за настройка на засмукващата мощност. Също така има индикатори за работа с помпа, засмукване и блокиране на всмукателния отвор.

Моркро и сухо почистване, събрани в един продукт – благодарение на изновативните функции, вече можете да почиствате както фините прахови частити, така и случайно разлятите течности по вашия под.

Виж още: РЕВЮ: Прахосмукачка Zelmer 7920.0ST – Цена и мнения!

Най-гъвкавите прахосмукачки са тези, които предлагат както сухо, така и мокро засмукване. Те могат да се използват за аспирация на прах, козина или мръсотия, но също така и за изпиране на килими или твърди повърхности. Преходът от сухо към мокро засмукване е лесен и включените аксесоари ще ви позволят да поддържате безупречна чистота както в помещенията, коридорите, така и в баните. Полският производител Zelmer е специализирал в производството на тези видове прахосмукачки, предлагайки качествени продукти на достъпна цена.

ZVC764CT-2Прахосмукачката Zelmer ZVC764CT е мокра и суха вакуумна многопластова прахосмукачка с ергономичен пластмасов дизайн в комбинация от червено и сиво. Увеличените размери от 34.8×35.7×49.2cm се дължат на торбичката за прах с капацитет на събиране от 2.5 литра или резервоара за вода с обем от 5 литра и 1.8-литровия контейнер за детергенти. Теглото без принадлежности е 8,7кг, а високата всмукателна мощност от 1900 W се осигурява от двигателя EcoPower с ниска консумация на енергия. Телескопичната тръба е изработена от метал, маркучът с текстилни вложки е с повишена гъвкавост, а захранващият кабел е дълъг 7 метра, осигуряващ обхват до 10 метра.

Нашето мнение за продукта:

Zelmer ZVC764CT е многофункционална прахосмукачка, която предлага много всмукателни и почистващи функции с много добро съотношение на качество и ефективност. Осигурявайки ефективно филтриране на въздуха и висока абсорбция на мощността с ниска консумация на енергия, тази прахосмукачка ще ви помогне да вакуумирате и измивате килими, подови плочки или паркетни подове без да се налага да прибягвате до услугите на компания за почистване. Подарете на себе си комфорт и удобство при почуистването на вашия дом.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 7
Качество - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password