Zelmer ZVC762ZT - Виж цената

Ревю на Zelmer ZVC762ZT

Прахосмукачки Ревюта
8.5

Рейтинг

Zelmer ZVC762ZT 

Вие сте от домакинствата, които държат на перфектната чистота? Държите вашият дом да бъде в безупречен вид и безупречно почистване дори на най-недостъпните кътчета от него? Ние имаме решението за вас. Прахосмукачка с воден филтър Zelmer ZVC762ZT, с възможнос за почистване на всякакъв вид замърсявания, като в това число дори и изпиране текстилните мебели във вашия дом, тя гарантира блестяща чистота във всяко домакинство.

Zelmer ZVC762ZT

Виж цената за днес

Zelmer ZVC762ZT Review

Сухо засмукване – уловете дори най-фините частици прах във вашия дом. Благодарение на мощното засмукване на вашата прахосмукачка, вие достигате дори до най-дребнире замърсявания във вашия дом.

Събиране на течности – вече не е необходимо да миете пода, при разливането на течности. Благодарение на функцията за събиране на течности, вашата прахосмукачка с воден филтър, лесно и бързо почиства разлятите вода или вино, само с едно включване на уреда.

Изпиране –Вече не е необходимо да използвате услугите на почистващите фирми или автомивките, за перфектното изпиране на вашите килими. Лесното им почистване е гарантирано, а най-хубавото е, че разполагате перфектния за това уред и то точно във вашия дом.

EcoPower – освен много мощна, прахозмукачката с воден филтър Zelmer ZVC762ZT е и много енергоспестяваща. По този начин освен ефективен, този уред работи и според световните екостандарти за електроуреди.

Виж още: РЕВЮ: Прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power 3A RO3724 – Цена и мнения!

Zelmer ZVC762ZT е вакумна прахосмукачка с воден филтър, модерен дизайн и много полезни функции. Тя позволява сухо почистване, събиране на течности и кал, дори и изпиране на килими. Моделите с цифрово управление са оборудвани с нов мотор с мощност 1500W. Чистотата на отработения въздух се осигурява от двойна филтрационна система – воден филтър и филтър HEPA.

Прахосмукачката има голям набор от аксесоари: 7-9 дюзи, телескопична тръба и издръжлив маркуч Flexi. Тази прахосмукачка е малко по-тежка от стандартните, заради водният филтър с който разполага. Нейното тегло е 8,5кг., но това не трябва да ви безпокои, тъй като тя разполага още с колела, много дълъг кабел и телескопична тръба, така че не е нужно да я пренасяте до всяка стая във вашия дом. Шумът на прахосмукачката е едва 80dB, което я прави изключително тиха при работа. Рзамерите и от 36х35х49см, пък, я правят изключително удобна и незаемаща място при съхранение.

Нашето мнение за продукта:

Перфектна чистота във всеки ъгъл на вашия дом – Прахосмукачка с воден филтър Zelmer ZVC762ZT ще ви я осгури. Почиствайте лесно и бързо както сухите, така и мокри замърсявания по вашия под, като дори можете лесно и бързо да изперете и освежите килимите си. Определено това е верен помощник в поддържането на домашната чистота, от който всяка домакиня има нужда. Подарете на себе си и на семейството си удоволствието от искряща чистота и свежест, само с едно натискане на копчето на вашата нова прахосмукачка.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 10
Дизайн - 7
Качество - 8
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password