Zelmer 7920.0ST - Виж цената

Ревю на Zelmer 7920.0ST

Прахосмукачки Ревюта
8.3

Рейтинг

Zelmer 7920.0ST 

Държите на чистотата във вашия дом и искате мултифункционален продукт, който да ви помага при поддръжката на чистотата му? Търсите многофункционална прахосмукачка, която да ви помага при борбата с всякакъв вид замърсявания? Продуктът, който ще ви представим днес е точното решение за вас! Прахосмукачка с изпиране Zelmer Aquawelt Plus 7920.0ST ще ви гарантира перфектното почистване на вашето спретнато домакинство.

7920.0STВиж цената за днес

Zelmer 7920.0ST Review

Turbo-четка – благодарение на този допълваш аксесоар на прахосмукачката, вече почиствате лесно и удобно вашите килими от космите на домашните си любимци или при пo-дълбоки замърсявания.

Сухо почистване – прахосмукачката успешно почиства дори случайно разлятите течности от вашия под.

Изпиране на килими – с изпиращата прахосмукачка, вече можете лесно и бързо да изпирате вашите килими, директно на пода във вашия дом.

Виж още: РЕВЮ: Прахосмукачка без торба Rowenta Compact Power 3A RO3786 – Цена и мнения!

Zelmer 7920.0ST има модерен дизайн и изобилие от полезни функции, които можете да използвате за почистване на килими, или тапицерии с качеството на химическо почистване директно във вашия дом. Zelmer 7920.0ST разполага със стилен дизайн, решен в бял цвят със сребърни вложки. Прахосмукачката разполага с воден филтър и миещ се въздушен филтър HEPA, който предпазва въздуха в помещението чрез филтриране на фини частици прах, което го прави добър избор за хора с алергии. Поради факта, че е вграден с няколко дюзи, прахосмукачката Zelmer 7920.0ST може да почиства всякакъв вид повърхност или килим както чрез сухо изсмукване, така и чрез измиване с вода. Тази прахосмукачка има тегло от 8,5 килограма и ниво на шум от 80 dB, което я прави практична за използване.

Прахосмукачката Zelmer 7920,0ST може да бъде много добър избор, като се има предвид, че цифровата система EcoPower ще контролира засмукващата мощност, като по този начин настройва работата на прахосмукачката и спестявате енергия, когато не се изисква пълна консумация на енергия от 1700 W. Този иновативен продукт разполага още с: Капацитет за събиране на прах от 3л.; резервоар за вода с капацитет от 6л както и 1.7 литров резервоар за перилен препарат. Аксесоарите, които вървят в комплект с продукта са: малка четка, аксесоар за тесни пространства, дюза за течност, турбо четка, малка дюза за измиване на килими и тапицерия, четка за паркет и телескопична метална тръба.

Нашето мнение за продукта:

Ако искате да имате многофункционален и ефекисен помощник при поддържането на безупречната чистота във вашия дом, то изпиращата прахосмукачка Zelmer 7920.0ST е идеалният продукт за вас. С възможност за сухо или мокро почистване, този продукт, ще бъде вашият верен съюзник в почистването, за един по-свеж и блестящ дом.

Виж цената за днес

8.3

Рейтинг

Цена - 9
Дизайн - 8
Качество - 7
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password