Ревю на Zanussi ZNLN34FX2

Zanussi ZNLN34FX2

При избора на уреди за съхранение на хранителни продукти е необходимо да се обърне внимание на модели от най-големите производители. Такива са машините на италианската марка Zanussi. Произвоството им едно от най-големите за цяла Европа, като продуктите им са с доказано качество, добра функционалност и силна надеждност. Нека да разгледаме най-популярните модели хладилници от този производител и да посочим основните критерии за неговото закупуване. Представяме ви елегантния модел – хладилник Zanussi ZNLN34FX2. Той разполага с добро пространство за съхранение и доста модерни технологии, както и достатъчно отделения за охлаждане и замръзяване. Той сигурно удължава съхранението на пресните продукти, като ги запазва свежи и хрупкави за по-дълго време.

Zanussi ZNLN34FX2Виж цената за днес

Zanussi ZNLN34FX2 Review

Днес повечето потребители търсят хладилници за домовете си, които да са удобни и лесни за използване, както и да бъдат издръжливи дълги години. Моделът Zanussi ZNLN34FX2 има висок енергиен клас, който може да ви предложи ниска годишна консумация на енергия. Освен това моделът има много иновативни функции, които спомагат за правилното удължаване и съхранение на любимите ви пресни продукти.

Технологията Low Frost – това е размразяваща система, чрез която ефективно се предотвратява образуването на замръзване във вътрешността на уреда. Тя използва изпарител около стените на на хладилника и стъклените рафтове, за да задържи ледения ви елемент. Технологията плавно постига охлаждане на целия полезен обем на фризера.

Технически характеристики

Zanussi ZNLN34FX2 е енергийно ефективен хладилник с клас A + . Капацитетът на обем на модела е 329 литра. Вътрешното му пространство се състои от 220 литра /хладилник/ и 109 литра/фризер/. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха удовлетворили нуждите на едно голямо семейство. Годишният разход на електроенергия от 290 kWh, което ви гарантира една добра спестиваемост на електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 40 dB, хладилникът е особено подходящ за тези от вас, които обичат спокойствието и домашния уют по-всяко време. Моделът има модерен дизайн и се предлага в цвят инокс, който има специално прикритие против отпечатъци.

Размери

Един от тези определящи фактори при избор на нов модел е неговият размер. Размерите на модела могат да бъдат наречени компактни – ширината е 59.5 см, дълбочина се простира на 64.7 см и височината е 185 см. Теглото на хладилника с фризер е 64.1 кг.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът е с нетен обем от 220 литра, като разполага със 2 рафта от добре устойчив материал и 2 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества пресни плодове и зеленчуци, както и други продукти, а допълнителните рафтове на вратата освобождават още по-голямо пространство във вътрешността на хладилния уред. Системата за размразяване на хладилника е автоматична.

Фризер

Фризерът е с нетен обем от 109 литра и има налични 3 отделения. Това ви позволява да замразявате големи количества от вашите любими меса, рибни изделия и много лед. Капацитетът му на замразяване от 5 кг. за 24 часа ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти ще бъдат замразени бързо и лесно. Системата за размразяване на фризера е ръчна.

Функции

Модерния хладилник Zanussi ZNLN34FX2 разполага с някои добри функции и технологии. Това са:

  • LED осветление – осветление, което ви осигурява силна светлина за целия вътрешен интериор на хладилника, което ви улеснява лесното намиране на търсената от вас храна. По-този начин няма да се налага да държите вратата отворена, което пък от своя страна ви спестява доста енергия.
  • Технологията Low Frost – при тази технология заскрежаването на вътрешното пространство и на замразяваните продукти силно се намалява. По тази причина много по-рядко е необходимо размразяване.

Нашето мнение за продукта

Моделът Zanussi ZNLN34FX2 предлага страхотен дизайн с 329 литра нетен обем, което ви осигурява достатъчно място за съхранение на хранителни продукти. Четирите рафта в хладилното отделение ви позволяват удобно разместване, давайки възможността за побиране и на по-обемни продукти. Хладилника е изключително популярен сред потребителите, поради оптималното съотношение на параметри, цена, качество и въвеждане на нови технологии. Моделът е подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за един здравословен живот на своето семейство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo