Ревю на Zanussi ZNLN31EW2

Zanussi ZNLN31EW2

Многобройни са уредите, които присъстват в домът ни и са станали неразделна част от него. Определено един от най-важните за всяка кухня е хладилникът. Следователно, ако търсите да си закупите такъв, трябва да изберете модел с много добро качество, което ще ви гарантира отлична работа и функции, защото от това зависи съхранението на вашата храна. Една от най-известните италиански марки на пазара за уреди е Zanussi, която стои и зад хладилника, който ще ви представям днес. Това е страхотния модел Zanussi ZNLN31EW2, който разполага с достатъчно пространство за съхранение и множество модерни технологии, което ни показва, че той е чудесна алтернатива за всеки дом.

Zanussi ZNLN31EW2Виж цената за днес

Zanussi ZNLN31EW2 Review

Този хладилник е комбиниран с фризер, има добра енергийна ефективност, голям капацитет и множество функции за бърза и лесна работа.

Low Frost – със нея ефективно и бързо предотвратявате образуването на замръзване във вътрешността на уреда. Low Frost технологията използва изпарител около стените на хладилника и стъклените рафтове, за да задържи ледения елемент.

LED осветление – то е разположено в горната част на уреда и осигурява много по-добро осветяване на любимите ви хранителни продукти.

Технически характеристики

Хладилникът има красив бял цвят и капацитет на обем от 303 литра. Това позволява съхранението на големи количества храна, които биха задоволили хранителните нужди на цялото ви семейство. Със своя енергиен клас A++ от гама A+++ до D, уредът е освен много ефективен, така и много енергоикономичен. Годишният разход на електроенергия от 231 kWh, гарантира че той няма да повиши сметките ви за електроенергия. С ниските си нива на шум от едва 40 dB си гарантирате нужната тишина и спокойствие у дома при работеща среда. Системата за охлаждане на уреда е статична.

Размери

Размерите на хладилник Zanussi ZNLN31EW2 са много практични и биха паснали добре в по-голямата част от помещенията в дома ви. Моделът има налична ширина от 64.7 см, дълбочина 59.5 см и височина 175 см.

Виж още: Най-добрите хладилнициЕвтини хладилници | 

Хладилник

Хладилникът има нетен обем от 194 литра. Той разполага с 2 рафта от закалено товароустойчиво стъкло вътре в уреда и 2 допълнителни рафта на вратата. Това позволява съхранението на големи количества от вашите любими хранителни продукти. Моделът разполага и със специални отделения за поставяне на яйца и бутилки. Системата за размразяване на хладилника е автоматична.

Фризер

Фризерът притежава нетен обем от 109 литра. Той има налични 3 отделения. Това ви позволява лесно замръзяване на големи количества храна. Капацитетът му на замразяване от 5 кг за 24 часа ви гарантира, че дори по-големи количества от вашите хранителни продукти ще бъдат замразени бързо и качествено. Системата за размразяване на фризера е ръчна.

Функции и технологии

Моделът притежава следните функции за лесна и сигурна работа с него:

  • LED осветление – то ви осигурява много по-ярка светлина за цялата вътрешност на хладилника, като спомага за по-добрата видимост на храната ви. Така вие можете лесно да намерите, това което търсите, като по-този начин ще спестите, както време, така и енергия.
  • Технологията Low Frost – това е система с ниска степен на замръзване и е присъща на работа със съвременните хладилници.Чрез нея размразяването във фризера протича лесно и бързо.

Нашето мнение за продукта

Голямо качество и цена е това, което описва този хладилник, произведен от разрастващата се компания Zanussi. Със своите отличителни характеристики, като ниска степен на замръзване, големия обем на съхранене, добрата енергийна ефективност и липсата на допълнителен шум, правят хладилника подходящ за тези от вас, които искат да осигурят перфектните условия за съхранението на своите любими хранителни продукти, както и да задоволят нуждите на цялото семейство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo