Zanussi ZFC26400WA - Виж цената

Ревю на Zanussi ZFC26400WA

Ревюта Хладилници
8.5

Рейтинг

Zanussi ZFC26400WA

За всички потребители, за които хладилниците са станали недостатъчни, за всички, които са уморени да съхраняват на едно място плодовете, зеленчуците, рибата и месото – ние имаме решение за вас – инвестирайте в многофункционален и ефективен фризер, какъвто е Zanussi ZFC26400WA

Zanussi ZFC26400WAВиж цената за днес

Функции

Спестявате повече – спестявате пространство, а същевременно получавате по-голям капацитет за съхранение, благодарение на иновативния му интериорен дизайн.

Супер замразяване – предотвратява размразяването на замразените храни, когато поставяте нови продукти във фризера и гарантира, че новопостъпилите продукти се замразяват по-бързо.

Лесен за транспортиране – благодарение на интегрираните колелца, фризерът е лесно подвижен, като можете да го преместите от едно помещение в друго, без особени усилия.

Виж още:Ревю на Star-Light CDD-210GR

Дизайн, размери и характеристики

По отношение на дизайна, Zanussi е уред, който изглежда много добре. Белият цвят и изчистен дизайн, който включва компактни размери и правоъгълна форма, правят представения продукт доказателство за стил и модерност. Той е с вертикален отвор и рамери от 94.6х86.8х66.8см (ШхВхД).

Отвъд факта, че Zanussi винаги се грижи храната да се съхранява в най-добри условия, фризерът идва и с ефективност по отношение на консумацията на електроенергия, благодарение на енергийния клас А+, към който спада с годишна консумация на електроенергия от 252 kWh. Една от най-ефективните функции на фризера е тази за „супер замразяване”. Чрез тази функция храните се замразяват за отрицателно време, което е огромен плюс за потребителите. Също така, уреда разполага с автономна работа без ток в продължение на 32ч, благодарение на която храната се поддържа в добро състояние, дори, ако електрозахранването бъде прекъснато.

С обем от 260л., и капацитет на замразяване от 16кг/24ч, можете да съхранявате и замразявате големи количества от любимите ви хранителни продукти лесно и бързо. Нивото на шум от 45dB гарантира тихата работа на уреда, като той няма да смущава вашето спокойствие, дори ако кухнята и дневната ви се намират в едно общо помещение.

В заключение

Фризер Zanussi ZFC26400WA разполага с голям обем на съхранение, множество модерни интегрирани функции и всичко това е опаковано в красив, компактен дизайн. Можете да съхранявате любимите си замразени храни при оптимални условия, като те ще запазят своите витамини и витаминни свойства за дълъг период от време.

Виж цената за днес

8.5

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Капацитет - 9
Характеристики - 9

Напиши коментар

Lost Password