Zanussi ZCG512G1WA - Виж цената

Ревю на Zanussi ZCG512G1WA

Готварски печки Ревюта
8

Рейтинг

Zanussi ZCG512G1WA 

Държите ли да консумирате само вкусна, домашно приготвена храна? Обичате ли да приготвяте любимите си ястия за цялото семейство? Искате ли нова фурна, която да се погрижи за перфектното приготвяне на вашите любими ястия? Ние имаме точния уред за вас! Газова готварска печка Zanussi ZCG512G1WA с множество функции и голям капацитет на обем, ще приготви желаните от вас ястия изключително бързо и качествено.

Zanussi ZCG512G1WAВиж цената за днес

Zanussi ZCG512G1WA Review

Функция Grill – благодарение на функцията за печене с грил, вие можете да препичате вашите ястия до златисто, за да бъдат те още по-вкусни и меки отвътре с хрупкава и вкусна коричка отвън.

Въртящ се шиш – въртенетео на шиша осигурява равномерно изпичане на избраната от вас храна. Подходящ е за перфектното изпичане на пържоли, шишчета, барбекю или друг вид храни.

Електрическо запалване – благодарение на възможността за електрическо запалване, вие можете да включите и 4-те газови котлона, директно от вградените бутони.

Виж още: Ревю на Hansa FCMW59009

Дизайн

Tози уред е с модерен дизайн решен в бяло и черно, а материалът, от който е направен, е неръждаема стомана. Контролните бутони и черното стълкло на вратата на фурната, придават перфектен завършек на модерната визия на вашия нов домашен електроуред.

Характеристики

Газова готварска печка Zanussi ZCG512G1WA разполага с удобни и практични размери от 85.5 x 50 x 60 см. (ВхШхД). Плота разполага с 4 котлона (1 голям, 1 малък и 2 основни котлона), като захранватето на нагревателните зони е на газ. Мощността на големия нагревател 3 kW, на малкия е 1 kW, а на основния нагревател е 2 kW. Също така, плота има и предпазител, така че да бъдат предотвратени всякакви инциденти, докато готвите на котлона на вашата газова готварска печка, Освен много ефективна, газова готварска печка Zanussi ZCG512G1WA е и много енергономична. Допълнителните функции, с които разполага печката е: Функция грил, Въртящ се шиш, Аналогов таймер, Осветление, Конвекция на горещ въздух, Долно нагряване. Допълните аксесоари, с които разполага печката са: Метален капак.

Нашето мнение за продукта

Газова готварска печка Zanussi ZCG512G1WA е нова, модерна и изключително ефективна при приготвянето на вашите любими ястия. Възможността за избора от няколко различни функции ще осигури перфектното приготвяне на всеки тип храна, така че тя да бъде приготвена максимално бързо и да остане вкусна, със запазени хранителни свойства. Приготвяйте любимите си ястия за вас и цялото семейство и се наслаждавайте на сплотени семейни вечери на домапната трапеза, с помощта на газова готварска печка Zanussi ZCG512G1WA!

Виж цената за днес

8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Lost Password