Ревю на Zanussi ZCG512G1WA

Zanussi ZCG512G1WA 

Знаете ли, че готвенето може да стане по-лесно и по-бързо? Но също така, че печката може да бъде по-лесна за използване? Вече е възможно с помощта на моделите от гамата Zanussi, които предлагат ефективност, стабилност, както и модерен външен вид уредите. Сега ще имате под ръка модел печка, който ще направи храната по-здравословна, но и по-вкусна. Точно такъв модел е печката Zanussi ZCG512G1WA.

Zanussi ZCG512G1WAВиж цената за днес

Дизайн и размери

Дизайнът на уреда е решен в класическо бяло, за да може лесно да пасне на обзавеждането на всеки дом и кухня. Размерите 50х60х85.5см (ШхДхВ) са практични и подходящи за поставяне на уреда дори в по-малки и тесни кухненски пространства.

Технически характеристики и спецификации

Подходящ за тези, които предпочитат готвенето с пламък, плота на този модел се захранва с газ. Освен това горелките му са 4, подходящи за използване от цялото семейство. Освен това има и електрическо запалване, както и безопасност, която ще спре изтичането на газ. Малката горелка, където може да се приготви кафе и не само, има мощност от 1kW. Големият има мощност от 3kW, а двата средни – 2kW. Печката Zanussi ZCG512G1WA е полезна, тъй като има грил, както и тостер. И двете са от голямо значение, тъй като имат предимството да приготвят месото по възможно най-здравословния начин, но и да му придадат по-приятен външен вид.

Фурната на уреда се захранва с газ, което е голямо предимство, защото ще можете да се насладите на храна, приготвена на пламък. Запалването и е електрическо. Тя също разполага с функция за безопасност, което е важен аспект за потребителите. За капацитета на този модел трябва да се спомене, че той е 53л – стойност доста висока в сравнение с други модели. Също така, важният аксесоар на този тип печки е металното му покритие, което ще бъде доста лесно за почистване. Вратата на фурната се почиства лесно, със специална технология. Включва и специален отвор за отвеждане на парата от фурната. Дължината на кабела на тази фурна е 1,5м

Виж още: Най-добрите готварски печки

Функции

Печката Zanussi ZCG512G1WA се предлага с няколко различни функции за готвене: Грил, Печене, Скара. Независимо дали искате да си приготвите вкусна пица или сочна пържола с хрупкава коричка, със Zanussi ZCG512G1WA това е възможно и леасно.

В заключение

Готварската печка Zanussi ZCG512G1WA е подходящ модел за модерно семейство, което обръща внимание на начина на приготвяне на храната у дома. Освен това, функциите му са доста добри, което го прави модерен и същевременно бюджетен уред за вашето домакинство.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo