Xiaomi Mi Robot Vacuum - Виж цената

Ревю на Xiaomi Mi Robot Vacuum SKV4022GL

Прахосмукачки Ревюта
9

Рейтинг

Xiaomi Mi Robot Vacuum SKV4022GL

Xiaomi Mi Robot Vacuum разполага с мощен мотор и отличен маршрутен алгоритъм. Моделът от първо поколение разполага с още по-мощен 2100Pa мотор, в сравнение с други модели, като това гарантира високоефективната му работа. Множеството функции и интегрирани технологии, ще оптимизират максимално ефективността на вашия уред, като същевременно ще ви улеснят в използването му.

Xiaomi Mi Robot Vacuum SKV4022GLВиж цената за днес

Функции

Smart Visionary Mapping™ + – тази система съставя карта на дома ви, с помощта на високопроизводителни сензори и цифрова камера, като създава най-добрия маршрут на движение на уреда.

Smart Tech Sensor – сензорът открива кога филтърът се запушва и трябва да се почисти, като ви помага да поддържате ефективността на почистването.

Mi Home – чрез приложение на вашия смартфон, вие можете да управлявате вашия POWERbot. Само с едно докосване на дисплея на телефона си, можете да включвате и изключвате уреда, както и да насрочвате часове за почистване или да проверявате историята на почистваният, докато не сте у дома.

Виж още: Ревю на Bosch BGS05A222

Дизайн, размери и характеристики

Дизайнът на Xiaomi Mi Robot Vacuum е модерен с кръгла форма и класически бял цвят, той е като моден почистващ аксесоар за вашия дом. Размерите на робота са: 330 х 380 х 80мм (ДхШхВ).

С мощност от 50 W, номинално напрежение от 14,4 V и засмукване 1800 Pa, прахосмукачката ще почисти ефективно вашия дом, като ще отстрани дори най-фините прашинки и замърсявания. Капацитетът на литиево-йонната батерия от 5200 mAh и автономност от 2.5 часа на цикъл, ще подпомогнат на робота да почисти големи площи, без нуждата от повторно зареждане. Когато батерията му е изтощена, той има функция за автоматично зареждане – след завършване на цикъла на почистване, роботът се зарежда и е готов отново да влезе в действие.

Ниските му нива на шум, позволяват да включите робота, дори, когато си почивате у дома, като той гарантирано няма да ви смущава с неприятни шумове при своята работа. Роботът разполага с 12 вида сензори: лазерно разстояние, стенни, капацитет за събиране, ултразвуков радар за сблъсък/наклон, електронен компас, жироскоп, акселерометър, падане, скоростомер, вентилация – те оптимизират работата на уреда, така че да бъде максимално ефективен при своята работа.

В заключение

Като цяло прахосмукачката Xiaomi Mi Robot Vacuum SKV4022GL е една от най-добрите прахосмукачки на пазара днес. Големият набор от функции, комбинирани с мониторинг в реално време, го прави изключително лесен за използване. Лазерният сензор върши фантастична работа с маршрутизиране на обекти във вашия дом и след като създаде 3D виртуална карта, той ще използва това за бъдещи почиствания. Ако търсите висококачествен уред за почистване на вашия дом, то Xiaomi Mi Robot Vacuum е точният избор за вас.

Виж цената за днес

9

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 9
Характеристики - 10

Напиши коментар

Lost Password