Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO - Виж цената

Ревю на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

Прахосмукачки Ревюта

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO

Роботите-прахосмукачки завладяха пазара преди броени години. Те станаха много предпочитани сред потребителите, поради високата си ефективност. Докато в началото на тяхната ера, цените им бяха доста високи и недостъпни за обикновения потребител, то към днешна дата на пазара има изключително ефективни модели на достъпни цени. Именно такъв е и уреда на Xiaomi – Mi Robot Vacuum Mop PRO е нов, ефективен уред, с множество функции и силна всмукателна способност, който би бил верен помощник в поддръжката на дома на всяка домакиня.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PROВиж цената за днес

Основни хакатеристики

За пореден път Xiaomi залагат на минималистичния дизайн, базиран на предишни поколения роботизирани прахосмукачки. Размерите на този модел са 35х35х9,45см (ДхШхВ), като най-високата част е лазерният сензор, който излиза от корпуса на устройството в горната му част. Теглото на уреда е 3,6кг, което позволява лесното му и удобно съхранение. Дизайнът му е красив и изчистен в класически бял цвят от лъскав ABS пластмасов материал. Този материал изглежда наистина минималистичен.

Всмукателната моюност на уреда е 2100 pa, което определено гарантира ефективната работа на прахосмукачката. Тя е подходяща както за сухо, така и за мокро почистване на всеки тип подови настилки – теракот, паркет, килими и пр. Прахосмукирането може да започне чрез натискането на физически бутон или чрез мобилно приложение. Същото важи и за връщането към станцията за зареждане. Прахосмукачката се предлага в четири режима. Това са: изключително тих режим, стандартен, среден и режим „турбо“.

Технически спецификации

При стартиране на почистване, прахосмукачката първо сканира периметъра на стаята или апартамента с помощта на 12 сензора и след това запълва пространството с просто движение от страна до страна. При прахосмукиране за първи път, прахосмукачката сканира цялото пространство на апартамента с помощта на лазерен сензор и създава карта за почистване. За да задействате прахосмукачката в режим на измиване, трябва да смените резервоара с 2в1 и да налеете 200мл. вода в определеното пространство. 

След поставяне на резервоара, прахосмукачката обява режим на готовност с гласов сигнал. Също така, е необходимо да поставите кърпата към приставката за моп от долната страна. По примера на други уреди от Xiaomi, връзката с мобилното приложение Mi Home е нещо разбираемо.  Що се отнася до самото меню, веднага след като щракнете върху него, на екрана ще се появи място за карта за почистване. Тук прахосмукачката сканира пространството, което почиства. По-долу можете да зададете споменатите режими на вакуумиране (тих, стандартен, среден, турбо) и миене (средно мокро и мокро почистване) или да изберете комбинирания режим.

Съществува и възможност на насочите уреда към определена стая или обратното, да му „забраните“ да почиства определено пространство. Автономията на акумулатора от 110 min, позволява на робота да почисти ефективно помещения до 70кв.м. без необходимостта от повторно презареждане.

Заключение

Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop PRO е много практичен помощник за домакинството. Той може да засича заобикалящата го среда с лазерен сензор и дори може да комбинира функции за вакуумиране и измиване. Високата му всмукателна способност и множество функции, превърщат уреда на Xiaomi хит сред потребителите на пазара. Ако не искате да правите

Виж цената за днес

Lost Password