Ревю на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

С тази нова роботизирана прахосмукачка от Xiaomi запазвате страхотна всмукателна сила и възможност за почистване на цялата къща без големи усилия. Размерите му са намалени, така че той може да почиства дори под мебелите за максимално качествено почистване. Ако не правите компромис с качеството при почистването на вашия дом и търсите верен помощник, който да ви отмени в домакинските задължения, то Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential SKV4136GL е точният избор за вас!

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop EssentialВиж цената за днес

Основни характеристики

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential поддържа дизайна на първата си версия, запазвайки класическите линии и характерния бял цвят с котролни бутони в горната част. Размерите му от 35.3х35х8.2см (ДхШхВ) го правят практичен, а изключително ниската му височина му позволява да минава и почиства дори под мебелите във вашия дом (дивани, спални, секции и пр). Mi Robot Vacuum Mop Essential работи с акумулаторно захранване, като разполага и с функция за свързване чрез Wi-Fi, което позволява да контролирате уреда дори от разстояние.

Технически спецификации

Лазерният сензор е поставен в центъра на устройството и резервоарът за прах вече предлага максимален капацитет от 420мл. Също така има резервоар за вода от 200 мл за мокро почистване. Така че, освен че се отървава от праха, вашата прахосмукачка Xiaomi също измива мръсотията от подовата настилка. Всички подови настилки са различни, като се замърсяват в различна степен, така че с Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential можете да регулирате количеството изхвърлена вода, като изберете от 3 нива. Един от най-силните параметри на уреда е всмукателната мощност иот 2200Pa, така че е в състояние да улавя голямо количество прах и мръсотия.

Всъщност е идеално, ако имате домашни любимци и искате да се отървете от фината им козина. Що се отнася до капацитета на батерията, той е 2500 mAh , което ни дава автономност от около час и половина активна работа. Когато му остане малко енергия, уреда сам ще се върне към станцията си, докато се презареди и ще продължи почистването. Благодарение на приложението Mi Robot от Xiaomi, можете да проследите вашата прахосмукачка, нейния път за почистване и точното му положение. Можете също да включите и изключите прахосмукачката Xiaomi от приложението, да промените режима на почистване и да видите ежедневния, седмичния и месечния напредък на всички сесии за почистване.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Заключение 

Ако искате нова, мощна, но същевременно бюджетна и високоефективна прахосмукачка-робот, то Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е идеалният избор за вас. С висока всмукателна мощност и множество функции, тя ще се погрижи за перфектната чистота на вашия дом, а на вас ще спести часове домакинска работа.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo