Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner - Виж цената

Ревю на Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

Прахосмукачки Ревюта

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

От няколко години, роботите-прахосмукачки, набраха широка популярност сред потребителите от целия свят. Високата ефективност на устройствата и удобството при почистване на дома, докато не сте в него, спестяват време и усилия. Ако имате нужда от домашен помощник, който да се грижи за чистотата на вашия дом, то Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner може да бъде идеалното решение за вас.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop CleanerВиж цената за днес

Функции

Wi-Fi – тази функция ви позволява да свържете вашия робот чрез безжична интернет връзка и да управлявате настройките му от разстояние.

Основни характеристики и дизайн

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner е с красив дизайн, решена в класически бял цвят с размери от 35х35.3х8.2см (ДхШхВ), като това я прави компактна и удобна за съхранение във всяко помещение от вашия дом. Уреда е подходящ както за сухо, така и за мокро почистване на всякакъв тип подови настилки – килими, паркет, теракот и пр. Прахосмукачката е оборудвана с множество сензори, които засичат заобикалящите я предмети, така че роботът да ги заобикаля. Освен това, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner разполага с няколко филтъра за прах, които улавят дори най-фините прахови частици. Филтрите могат да се извадят и да бъдат измити, което позволява лесната и ефективна поддръжка на уреда. Освен това, роботът-прахосмукачка спада в енергиен клас A+++, което гарантира неговата висока ефективност в работен режим.

Технически спецификации

С мощност от 40W и капацитет от 0.6л., ропботът ще почисти ефективно всички помещения от вашия дом, без необходимостта от честото изпразване на контейнера. Въпреки високата си мощност, уреда е с ниски нива на шум от 72 dB, което позволява да го използвате дори докато спите, без да бъдете обезпокоявани от неприятни шумове по време на неговата работа.

В заключение

Благодарение на високата си ефективност, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner е чудесен помощник в ежедневната поддръжка на чистотата на вашия дом. Уреда ще почисти дори най-фините прахови частици от подовите ви настилки, а домът ви ще блести от чистота, без да се налага да губите време и усилия в неговата поддръжка.

Виж цената за днес

Lost Password