Ревю на Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro е един от най-новите модели на робот прахосмукачки на пазара. Тя е оборудван с мощни функции за почистване и може да извършва две функции – прахосмукачка и моп. Също така разполага със сензори за навигация и картиране на помещението, което я прави една от най-интелигентните робот прахосмукачки на пазара.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro

Виж цената за днес

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro: Характеристики, функции и технологии

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro има вградена Wi-Fi функция, която позволява на потребителя да контролира робота през своя смартфон. Това му позволява да бъде управляван от разстояние и да се програмира за почистване на определени часове. Роботът е с мощност от 35.6 вата, което го прави един от най-мощните роботи прахосмукачки на пазара. Той може да почиства дори по-големи помещения с лекота.

Роботът е оборудван с LDS лазерна навигация, която му позволява да се движи по точно определен маршрут и да картира помещението. Това означава, че роботът е в състояние да избягва препятствия и да почиства в зони, където други роботи прахосмукачки не могат да достигнат.

Прахосмукачката има мощност на смучене от 3000Pa, което го прави способен да почиства дори по-големи частици от замърсяванията. Роботът е оборудван с батерия с капацитет от 5200mAh, която му позволява да почиства за до 2.5 часа на едно зареждане. Това го прави достатъчно издръжлив за почистване на по-големи помещения.

Умната роботизирана прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro е оборудвана с високочестотна звукова функция за почистване и модерни технологии. Лазерната навигационна система LDS осигурява прецизни резултати, а три режима на почистване – само засмукване, само моп, всмукване и само моп, придават гъвкавост на използването на робота. 

Свързана към интелигентния дом чрез Xiaomi Home, роботът може да бъде управляван с гласов асистент, да се планира времето за почистване и да се започне почистването, дори когато няма никой у дома. Автоматизираната докинг станция комуникира с прахосмукачката и я зарежда автоматично. Мопът на робота разполага с високочестотни звукови вибрации, които подобряват почистването, а формата му на “Y” му позволява да намери най-добрата стратегия за почистване въз основа на различни сценарии.

Мощността на засмукване на робота е 3000Pa, като той разполага и със защитен сензор против сблъсък и специална електронна водна помпа. Роботът може да преодолява препятствия до 20 мм и автоматично се презарежда и нулира почистването. Също така роботът разполага с 16 вида сензори и е оборудван с контрол на мобилни приложения, камера за автоматично разпознаване и софтуер за виртуална стена. Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro има батерия с капацитет от 5200 mAh, която му позволява да работи до 180 минути при всяко зареждане. Роботът е изработен от ABS материали, които го правят издръжлив и устойчив на износване.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro: Мнение за продукта

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro е един от най-добрите избори за хора, които търсят удобство, но и качество при почистването на дома си. Роботът е мощен и ефективен, като същевременно може да извършва две функции – прахосмукачка и моп. Сензорите му за навигация и картиране на помещението го правят изключително интелигентен и удобен за използване. Всичко това прави прахосмукачката един от най-добрите избори.

Виж цената за днес

5/5 - (1 vote)
Review-bg.com
Logo