Ревю на Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Робот прахосмукачката Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite е едно от най-новите и иновативни решения на пазара за автоматично почистване. Със своята смарт технология и висока ефективност, тази роботизирана прахосмукачка е идеалното решение за хората, които искат да спестят време и усилия при почистването на дома си.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite

Виж цената за днес

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite: Характеристики, функции и технологии

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite има вградена Wi-Fi връзка, която позволява на потребителите да управляват прахосмукачката чрез приложението на Xiaomi на техния смартфон. Това означава, че можете да контролирате робота от всякъде и по всяко време, без да бъдете физически в близост до него.

Прахосмукачката е уникална, защото може да почиства и да мие едновременно. Това значително намалява времето, необходимо за почистване на дома ви, като ви позволява да постигнете дълбоко почистване в една стъпка. Има мощност от 35W, което е достатъчно за премахване на прах и косми от пода на вашия дом. Разполага мощният вакуумен мотор, който предлага 2200Pa мощност на вакуума. Това означава, че прахосмукачката може да почисти дори най-мръсните места в дома ви. Батерията е с капацитет от 2600mAh, което е достатъчно за почистване на дома ви за около 2 часа без прекъсване.

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite е оборудвана с визуално подпомагана инерционна навигация, която позволява на робота да разпознава линиите на покрива. Това значително подобрява интелигентността и ефективността на почистването чрез регулиране на посоката на робота.

С височина от само 8,2 см, може да се побере под повечето мебели и да почисти труднодостъпни места. Също така, по-широкият покрив на робота позволява на прахосмукачката да почиства по-голяма площ в едно почистване.

Прахосмукачката има разглобяем контейнер за прах с голям капацитет от 450 мл. Това означава, че не е необходимо да го почиствате толкова често. Роботът също така има отделение за вода с капацитет от 270 мл, което позволява на робота да мие подовете, докато почиства. Резервоарът на робота е електронно управляван, което позволява на робота да използва точното количество вода за почистване на всяка зона.

Прахосмукачката има 3 различни режима на почистване: почистване, моп и почистване и моп. Това ви дава възможност да изберете най-подходящия режим за вашите нужди и типа на подовата настилка. Роботът също така може да се настройва въз основа на типа на почистването, като например дневно почистване или почистване на място след кучешки косми или прах.

Виж още: Най-добрите прахосмукачки робот | Евтини прахосмукачки |

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite: Мнение за продукта

С Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite вече няма нужда да отделяте много време за почистване на дома си. Тази роботизирана прахосмукачка е идеалното решение за хората, които имат зает живот и не искат да губят време с почистване. Със своята смарт технология и ефективност, тази роботизирана прахосмукачка е едно от най-добрите решения на пазара. Ако търсите лесен и удобен начин за поддръжка на чистотата в дома си, този продукт е идеалното решение за вас.

Виж цената за днес

3.5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo