Ревю на Xbox Series S

Xbox Series S

Xbox Series S е чудесeн избор за игрите от следващо поколение, за тези които не се притесняват да купуват цифрови игри или да се абонират за Xbox Game Pass. Това е чудесна възможност, ако искате да избегнете значителните финансови разходи, необходими за притежаването на гейминг конзола. С множество функции, място за съхранение и висококачетвена работа, Microsoft Xbox Series S ще ви потопи в едно ново гейминг иживяване от комфорта на вашия собствен дом.

Xbox Series SВиж цената за днес

Основни характеристики

Xbox серия S е следващото поколение на конзолата, която е с радикално различен подход към флагмана на Xbox Серия X. Той е проектиран да предложи същия скок в иновациите на по-мощната система на Microsoft, като високи честоти на кадрите, проследяване на лъчи и супер бързо зареждане, но на значително по-ниска цена. Xbox Series S място за съхранение от 512 GB и е насочена главно към резолюция от 1440p за игри. Единствената възможност за разширяване на хранилището на Xbox Series S е 1TB карта. Той може да се увеличи до 4K, когато е свързан с ултра HD дисплей. Серията S споделя повечето от същите вътрешни компоненти като по-голямата Серия X.

Това означава, че получавате подобрения във времето за зареждане, игри, които работят по-гладко и обещание до 120 кадъра в секунда в определени заглавия. Голямата разлика е включената мощност на графичния процесор, което в действителност означава, че повечето хора ще трябва да сдвоят този малък Xbox с 1080p телевизор или монитор. Xbox е с изключително компактни размери от 15.1х6.5х27.5 (ДхШхВ) – той лесно може да се побере на вашия ТВ шкаф, без да се набива на очи или да заема много от наличното ви пространство. Решен е в елегантен бял цвят, най-привличащата вниманието характеристика на дизайна на Xbox Series S е черният кръг като високоговорител в горната част. Това е основният вентилатор за Series S и там излиза топлината от конзолата.

Технически спецификации

Отзад, устройството има два USB порта, Ethernet порт, слот за разширение за съхранение и изход HDMI 2.1. Microsoft е добавила брайлови изпъкналости до задните портове тук, което е чудесен ход за достъпност. Отпред има един USB порт и няма дисково устройство. Това е първата голяма разлика в Xbox Series S освен просто размер: няма да можете да използвате нито един диск за игри на Xbox, който вече притежавате. Ще трябва да притежавате цифрови версии на игрите и да продължите да купувате игри чрез цифровия магазин на Microsoft.

Подобно на по-голямата Xbox Series X, Series S включва по-мощно CPU и SSD съхранение. И двете хардуерни подобрения се комбинират с 4 терафлопса на производителност на графичния процесор, за да подобрят съществуващите игри. Това води до драматични подобрения на времето за зареждане за повечето игри. Destiny 2 , който все още не е оптимизиран за тази конзола, се зарежда само за 39 секунди от Series S. Оптимизирани игри като Sea of ​​Thieves се зареждат за 20 секунди, а Forza Horizon 4 отнема 42 секунди, за да се зареди напълно.

Две от най-големите предимства на Xbox Series S са съхранението и новата функция за бързо възобновяване. SSD съхранението увеличава времето за зареждане и производителността. Ако успеете да запълните Xbox Series S с много игри, ще можете бързо да превключвате между тях, благодарение на Quick Resume. Той спира игрите и ги записва на диск, след като превключите на друго заглавие, което означава, че можете да превключите обратно и след 10 секунди играта ви е готова за стартиране.

Заключение

Определено Microsoft Xbox Series S е малка конзола с много голям потенциал. Компактния и дизайн я прави лесна за използване, а възможността за свързване с 4К екран ви предлага да се потопите в ненадминато гейминг изживяване. Процесорът пък, ви гарантира бързото зареждане на избраната от вас игра. Насладете се на едно ново гейминг изживяване с Xbox Series 5.

Виж цената за днес

4.7/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo