Whirlpool WTNF 91I X - Виж цената

Ревю на Whirlpool WTNF 91I X

Ревюта Хладилници
7.8

Рейтинг

Whirlpool WTNF 91I X 

Държите ли на високото качество при съхранението на вашите хранителни продукти? Ако е така, то ние имаме перфектния продукт за вас! Хладилник с фризер Whirlpool WTNF 91I X с енергиен клас А+, технология No Frost и огромен капацитет на обем, ще запази вашата храна качествена и свежа, за да и се наслаждавате винаги, когато пожелаете.

Whirlpool WTNF 91I XВиж цената за днес

Whirlpool WTNF 91I X Review

6th Sense – технологията 6-то чувство, отчита когато температурата във вашия хладилен уред се е повишила, като максимално бързо я стабилизира и я понижава максимално. По този начин храните се запазват свежи и качествени, като се предотвратява тяхното разваляне.

Бързо охлаждане – благодарение на функцията за бързо охлаждане, вие ще имате максимално добре съхранени хранителни продукти, като те ще бъдат охладени качествено за минимален период от време.

Отделение за зеленчуци & плодове – влагата в това отделение се контролита с цел свежестта и витаминните свойства на вашите любими свежи плодове и зеленчуци, да се запази за максимално дълго време.

Автоматична система за размразяване – благодарение на тази система се предотвратява образуването на скреж във вашия хладилник и на големи количества лед във фризера. По този начин хранителните продукти се запазват свежи и качествени, а почистването на вашия домашен електроуред е по-лесно от всякога, без необходимост от предварителното му размразяване.

Виж още: Ревю на LG GBB60PZDZS

Дизайн

Дизайнът на хладилника е изключително модерен и стилен. Решен в сребрист, той ще пасне перфектно във всяка модерна и стилно обзаведена кухня. Скритите дръжки, разположени в долната част на хладилника, допринасят за стилния завършек на модерната визия на вашия домашен електроуред.

Размери

Хладилник с фризер Whirlpool WTNF 91I X е с размери от 60 х 66 х 201см. и е с тегло от 72кг. Това го прави подходящ за поставяне в по-големите и по-просторни кухни. Ниските му нива на шум от 40dB, позволяват поставянето на уреда в домове, в които кухнята и трапезарията са събрани в едно общо пространство, като той гарантирано няма да смущава вашето домашно спокойствие с възпроизвеждането на неприятни шумове при неговата работа.

Технически характеристики

С общ нетен обем от 368л., този уред ще съхрани дори по-големи количества от вашите любими храни, които ще задоволят хранителните потребности на цялото ви семейство. Енергийният клас А+ на уреда ви гарантира както неговата високоефективна работа, така и неговата ергономичност.С годишен разход от 357kWh той се нарежда в едно от челните места по икономичност на своята работа. Климатичният клас към който спада уреда е SN/T. Също така, хладилникът работи със захранващо напрежение от 240V.

Хладилник

Хладилникът разполага с обем от 264л., като това позволява съхранението на огромни количества хранителни продукти. Във вътрешността си той има 3 рафта от стъкло. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества скреж както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Фризер

Фризерът е с обем от 104л и с 3 отделения за съхранение. С големия си капацитет на замразяване от 10кг. за 24ч. той ще осигури бързото и ефективно замрзяване на вашите хранителни продукти, като по този начин ще ги запази свежи и качествени за дълго време. Автоматичната му система за размразяване ви гарантира, че няма да се образуват големи количества лед както във вътрешността на уреда, така и върху вашите хранителни продукти. Това подпомага за поддържането както на качеството на хранителните продукти, така и за по-лесното почистване на уреда без нуждата от предварително размразяване.

Нашето мнение за продукта

Хладилник с фризер Whirlpool WTNF 91I X е нов, модерен охладителен уред, който ще създаде най-добрите условия за суъхранението на вашите любими храни. С високоефективната си работа, той ще запази вашите храни качествени, свежи и вкусни за дълъг период от време, за да можете да им се наслаждавате винаги, когато пожелаете!

Виж цената за днес

7.8

Рейтинг

Цена - 8
Дизайн - 7
Капацитет - 8
Характеристики - 8

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван, задължителните полета са маркирани с *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Lost Password