Ревю на Whirlpool WSIO3T223PCEX

Whirlpool WSIO3T223PCEX

Съдомиялната Whirlpool WSIO3T223PCEX е един от последните модели на Whirlpool, които са специално проектирани за вграждане в кухненски шкафове. Това е изключително ефективна и удобна съдомиялна машина, която може да постигне високо качество на измиване, като същевременно спестява време и енергия.

Whirlpool WSIO3T223PCEX

Виж цената за днес

Whirlpool WSIO3T223PCEX: Характеристики, функции и технологии

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WSIO3T223PCEX е проектирана да измива до 10 комплекта съдове едновременно. Това я прави идеален избор за по-големи семейства или за хора, които често имат гости вкъщи.

Съдомиялната разполага с 7 програми за измиване, което позволява на потребителите да избират най-подходящата за тях. Тези програми включват бързо измиване, нормално измиване, интензивно измиване, измиване на деликатни съдове, измиване на стъкло и други.

Съдомиялната има клас E за енергийна ефективност, която я прави икономична и екологична. Това означава, че съдомиялната е способна да измие съдове с минимална консумация на енергия.

Съдомиялната разполага и с функцията 6th Sense, която автоматично регулира времето за измиване, температурата на водата и количество детергент спрямо количеството и типа на съдовете в кошницата. Това осигурява оптимални резултати за измиване и спестява енергия и време.

Power Clean е друга функция, която позволява на съдомиялната да измива съдове с висока интензивност. Тази функция използва високо налягане на водата и специални дюзи, за да постигне перфектни резултати за почистване на замърсявания и мазнини.

Съдомиялната разполага с консумация на вода от 9 литра на цикъл, което я прави ефективна и икономична. Електронният дисплей позволява на потребителите да избират опции и програми лесно и удобно.

Мултизоналното измиване позволява на съдомиялната да измива съдове в различни зони на кошницата, като по този начин постига по-добри резултати за измиване. Технологията PowerClean и отложената функция за старт допълнително подобряват ефективността на съдомиялната.

Съдомиялната има защита от преливане, която предпазва от навлизане на вода в отделенията на съдомиялната. Тя има и функция за дезинфекция, която гарантира, че съдовете са напълно почистени.

Инверторният мотор позволява на съдомиялната да работи тихо и ефективно, като осигурява по-дълъг живот на машината. Регулируемата горна кошница, сгъваемите приставки в долната кошница и гъвкавата опция за измиване, Extraspace, Flexispace и Spaceoptimizer улесняват организацията на съдовете и правят измиването по-удобно.

Съдомиялната за вграждане Whirlpool WSIO3T223PCEX има ниво на шум от 43 dB, което я прави тиха и удобна за използване в домашни условия. Годишната й енергийна консумация е 212 kWh, което я прави енергийно ефективна и икономична.

Средният разход на вода за година е 2520 литра, като консумацията на вода на цикъл е само 9 литра. Това прави съдомиялната екологична и спестяваща вода.

Размерите на съдомиялната са 82 см височина, 45 см ширина и 55.5 см дълбочина, като дължината на маркуча е 1.5 метра, а на кабела – 1.3 метра. Теглото на съдомиялната е 29.6 килограма.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WSIO3T223PCEX: Мнение за продукта

Сумирайки всичко това, можем да кажем, че съдомиялната за вграждане Whirlpool WSIO3T223PCEX е отличен избор за всеки, който търси ефективно и удобно решение за почистване на съдовете. Тя предлага множество функции и възможности, които могат да улеснят ежедневието на всеки домакин. Безспорно, това е един от най-добрите избори на пазара и може да се препоръча без колебание.

Виж цената за днес

4.3/5 - (3 votes)
Review-bg.com
Logo