Ревю на Whirlpool WSIC3M27C

Whirlpool WSIC3M27C

Търсите задълбочен преглед на съдомиялна Whirlpool WSIC3M27C? В review-bg.com ние сме ви осигурили! Нашите експерти разгледаха тази съдомиялна машина от най-висок клас и анализираха нейните характеристики, издръжливост и производителност, за да ви представят изчерпателно ревю.

Whirlpool WSIC3M27C

Виж цената за днес

Whirlpool WSIC3M27C: Характеристики, функции и технологии

Вградената съдомиялна машина Whirlpool WSIC3M27C предлага 10 комплекта капацитет, така че можете лесно да почиствате различни съдове като чинии, купи, чаши и тенджери.

Съдомиялната се предлага с 6 програми за различни видове съдове и може да се регулира според нуждите ви. Разполага и с технологията 6-то чувство, която автоматично регулира настройките, за да осигури оптимално почистване.

Съдомиялната машина идва със сертификат за енергийна ефективност клас Е, което означава, че е енергийно ефективна и икономична. Работи при ниво на шума 47 dB, което я прави една от най-тихите съдомиялни машини на пазара.

Вградената съдомиялна машина е проектирана да консумира само 9 литра вода на цикъл, което означава, че е изключително ефективна. Съдомиялната има възможност за многозоново миене в отделна кошница, което ви позволява да почиствате различни видове съдове едновременно.

Съдомиялната се предлага и с функцията Aquastop, която предотвратява изтичане на вода или наводняване в случай на повреда. Разполага и с инверторен мотор, който осигурява тиха и ефективна работа.

Whirlpool WSIC3M27C се предлага с индикатор за оставащо време, който ви помага да следите оставащото време на цикъла. Има и функция за детско заключване, която не позволява на децата да манипулират настройките.

Има и индикатор за презареждане на солта, който ви предупреждава, когато солта трябва да се допълни. Има и функция за отложен старт, която ви позволява да настроите цикъла да започне по-късно.

Вградената съдомиялна машина Whirlpool WSIC3M27C има и настройка за цикъл за половин зареждане, която ви позволява да пестите вода и енергия при миене на по-малки товари.

Съдомиялната се предлага и с подвижен горен рафт, което улеснява зареждането и разтоварването на съдове. Whirlpool WSIC3M27C се предлага и с удобна решетка за плота, което улеснява съхранението на прибори и съдове.

Виж още: Най-добрите съдомиялни

Whirlpool WSIC3M27C: Мнение за продукта

В заключение, Whirlpool WSIC3M27C е чудесен вариант за всеки, който търси ефективна и надеждна съдомиялна машина. Със своя мощен цикъл на почистване, енергоспестяващи настройки и множество други функции тази съдомиялна машина със сигурност ще направи миенето на съдове лесно.

Виж цената за днес

5/5 - (4 votes)
Review-bg.com
Logo